HerNews.gr
Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στις 21 Δεκεμβρίου η απολογία της για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για τις 21 Δεκεμβρίου από την 35η Τακτική Ανακρίτρια, Ευγενία Τζωρτζάτου στην οποία επρόκειτο να απολογηθεί σήμερα για τους θανάτους των δυο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας. Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά προθεσμία.

Ο συνήγορός της, Αλέξης Κούγιας, υπέβαλε αίτημα ακυρότητας της προδικασίας, το οποίο θα εξετασθεί από δικαστικό συμβούλιο, και ζητεί την κλήση νέων μαρτύρων ιατροδικαστών.

Αναλυτικότερα ζητεί να καταθέσουν οι: Χρήστος Κραββαρίτης, ιατροδικαστής,

Φώτιος Χατζηνικολάου, αναπληρωτής καθηγητής ιατροδικαστικής στην Ιατρική Σχολή ΑΠΘ, Συμεών Μεσογίτης, ιατροδικαστής, Νικόλαος Καρακούκης, Νικόλαος Καλογρηάς, Χρήστος Ευτυχιάδης, Χαρά Σπηλιοπούλου και Γεώργιος Σταυρουλάκης.

Η δήλωση του Αλέξη Κούγια

Ο συνήγορος υπεράσπισης σε δήλωσή του υποστήριξε ότι όλα τα αιτήματά του έγιναν δεκτά από την ανακρίτρια, λέγοντας:

«Πρόκειται για εξαιρετική μέρα για την δικαιοσύνη, γιατί η τακτική ανάκριση έκανε δεκτά όλα τα αιτήματά μας και η ανακρίτρια κ. Τζωρτζάτου, δέχτηκε ότι έπρεπε να έχουν εξεταστεί όλοι αυτοί οι μάρτυρες οι οποίοι δεν εξετάστηκαν στην προδικασία και που για αυτό το λόγο δεν εξετάστηκαν και στην τακτική ανάκριση. Θα τους καλέσει όλους όσους αναφέρονται»

Πηγή: Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σύλληψη Καϊλή: Βρέθηκαν σακούλες με χρήματα στο σπίτι της, γράφει η L’echo

Her News

Κορονοϊός: 1.724 κρούσματα, 65 νέοι θάνατοι, στους 738 οι διασωληνωμένοι

Her News b

Εμμανουέλα Κατζουράκη: Η παγκόσμια πρωταθλήτρια βρίσκεται στους τραυματίες στα Τέμπη

HerNewskl