HerNews.gr
Μόδα

Saint Laurent: Φαντασμαγορικό show στον Πύργο του Άιφελ

Ο οίκος μόδας Saint Laurent έκλεψε την παράσταση στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, με μια συλλογή εμπνευσμένη από την Paloma Picasso, που παρουσιάστηκε στον Πύργο του Άιφελ. Ο γαλλικός οίκος μόδας Yves Saint Laurent εντυπωσίασε, με τα μοντέλα να περπατούν στον διάδρομο του Πύργου του Άιφελ, σε μια βραδινή επίδειξη μόδας, με φόντο το λαμπερό μνημείο του Παρισιού.

Στην παρουσίαση της συλλογής, θαυμάσαμε ιδιαίτερα bolero σακάκια με τονισμένους ώμους, top με ώμους έξω, μοναδικά κοσμήματα που θυμίζουν πολύ το στιλ της Picasso, ολόσωμες φόρμες σε skinny style και εντυπωσιακά night outfits με net tops και maxi φούστες.

Reuters

Η Paloma Picasso με τo ιδιαίτερο και μοναδικό προσωπικό της στυλ, έδωσε έμφαση στην σεξουαλική χειραφέτηση, εμπνευσμένη από την άνοδο του φεμινισμού τη δεκαετία του 1970.
Αυτό το στυλ ήταν και πηγή έμπνευσης για τον σχεδιαστή Vaccarello. Με τις δημιουργίες Saint Laurent, ο σχεδιαστής εγκαινίασε έναν νέο τρόπο ένδυσης για το 2022. Το εντυπωσιακό μπορεί να είναι απλό, όμως και το casual μπορεί να γίνει εμτυπωσιακό!

Reuters

Στο fashion show του οίκου μόδας Saint Laurent, απολαύσαμε μοντέλα με γυμνή πλάτη και μεγάλα χρυσά βραχιόλια. Δημιουργίες συνδιασμένες με μπότες μέχρι το γόνατο.

Reuters

Τα μοντέλα περπάτησαν μπροστά σε έναν τοίχο με έντονα φώτα, τα οποία εξερράγησαν σε έναν καταρράκτη στο κλείσιμο του show, ψεκάζοντας με σπρέι και αέρα τους θεατές που βρίσκονταν εκεί.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SAINT LAURENT (@ysl)

Νεότερα Άρθρα

“Fashion TV World’s Excellence Gala – Greece Like A Diamond “ υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού!

HerNews ka

Camila Cabello: Ποιος είναι ο διάσημος Έλληνας σχεδιαστής που επιμελήθηκε την εμφάνιση της στα Grammys 2023;

HerNewskl

Therinos: Μία beachwear συλλογή εμπνευσμένη από το ελληνικό καλοκαίρι

HerNewskl