HerNews.gr
Διεθνή

Σακίρα: Στην αγκαλιά του πρώην της μετά από 12 χρόνια

Στην αγκαλιά του πρώην της μετά από 12 χρόνια  η Σακίρα , μετά τον πολύκροτο χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ και ύστερα από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για φοροδιαφυγή. Τα δημοσιεύματα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τη θέλουν να επανέρχεται στην αγκαλιά του πρώην συντρόφου της και δικηγόρου, Αντόνιο Ντε Λα Ρούα.

Η Σακίρα και ο Ντε Λα Ρούα, είχαν σχέση για πάνω από 11 χρόνια και η Κολομβιανή σταρ του αφιέρωσε πολλά από τα τραγούδια της, με ένα από αυτά να είναι το «Día de enero». 

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα αναμένεται να αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη, καθώς σύμφωνα με εντολή Ισπανού δικαστή θα βρεθεί στο δικαστήριο για φερόμενη φορολογική απάτη 14,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ απειλείται με 8 χρόνια φυλάκιση.

Η Σακίρα  φαίνεται να ενέδωσε στον δικηγόρο και πρώην αγαπημένο της, γιο του αείμνηστου προέδρου της Αργεντινής, Φερνάντο Ντε Λα Ρούα, ενώ ο Ζεράρ Πικέ απολαμβάνει τη νέα του ερωτική ζωή στο πλευρό της Κλάρα Κία Μαρτί, με την οποία μάλιστα φημολογείται ότι απατούσε την τραγουδίστρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο τους βρίσκονται πολύ κοντά στο να γίνουν ζευγάρι, ενώ έχουν κανονίσει να βρεθούν μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς η Σακίρα αναζητά και συμβουλές για το πως θα καταφέρει να αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κέιτ Μίντλετον: Αρνήθηκε να υπογράψει αυτόγραφο σε ένα παιδί – «Δεν επιτρέπεται»

HerNews ka

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: «Μπορεί να έχουν υπογράψει ήδη το διαζύγιο»

HerNews ka

Μπρους Γουίλις: Διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια ο ηθοποιός του Χόλιγουντ

Her News