HerNews.gr
Social News

Σάκης Τανιμανίδης: «Πρώτη φορά που μου αρέσει περισσότερο η φουσκωμένη κοιλίτσα»

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης διανύουν μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο στην ζωή τους καθώς η εγκυμοσύνη της όμορφης Χριστίνας εξελίσσεται φυσιολογικά και τα δίδυμα κοριτσάκια τους είναι ήδη στον 7ο μήνα. 

Ο Σάκης Τανιμανίδης, απο την άλλη εκτός του ότι είναι στο πλευρό της αγαπημένης του σε κάθε στιγμή καμαρώνει το μέγεθος της κοιλιάς της. Ο γνωστός παρουσιαστής δημοσίευσε μια πολύ γλυκιά φωτογραφία στην οποία φαίνεται συγκρίνει τη γυμνασμένη κοιλιά του με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Χριστίνας Μπόμπας.

Υπενθυμίζουμε οτι το αγαπημένο ζευγάρι σε λίγες εβδομάδες θα κρατάει στην αγκαλιά του τα δύο κοριτσάκια τους.

«Πρώτη φορά που μου αρέσει περισσότερο η φουσκωμένη κοιλίτσα…με τα 1000», έγραψε ο παρουσιαστής της Φάρμας του ΑΝΤ1 που φαίνεται να ανυπομωνεί για το χαρμόσυνο γεγονός που αναμένεται να έρθει πολύ σύντομα.  

Δες παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και απέσπασε γρήγορα χιλιάδες likes:

View this post on Instagram

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

Νεότερα Άρθρα

Αθηναΐς Νέγκα: Χώρισε και το ανακοίνωσε στο Instagram

georgegsp

Δημοσθένης Πέππας: Η στιγμή που ο σύζυγος της Μαρίνας Ασλάνογλου σώζει τα άλογά τους από τη φωτιά (βίντεο)

georgegsp

Λόρεν Σάντσεζ: Άλλαξε εμφάνιση για τα γενέθλια του Τζεφ Μπέζος και δέχτηκε κριτική στα social media

HerNews ka