HerNews.gr
Διεθνή

Selena Gomez: Ακυρώνει για πάντα τις περιοδείες της; – «Είναι πολύ κουραστικό για εμένα»

Αν και η Selena Gomez δεν έχει ξεγράψει εντελώς τις περιοδείες, δεν είναι πιθανό να συμβεί στο εγγύς μέλλον.

Σε μια συνέντευξη για το εξώφυλλο της στο TIME, η ιδρύτρια του Rare Beauty αποκάλυψε τις σκέψεις της για τις περιοδείες.

«Τίποτα δεν με κάνει πιο χαρούμενη από τα 90 λεπτά που βρίσκομαι με τους θαυμαστές μου και απλά γιορτάζουμε μαζί», είπε η Selena Gomez στο ρεπορτάζ, εξηγώντας γιατί αισθάνεται «50/50» για την προοπτική.Η Selena Gomez στο εξώφυλλο του TIME«Είναι πολύ κουραστικό συναισθηματικά για μένα. Και τότε συνειδητοποιείς ότι απλώς περιτριγυρίζεσαι από ένα σωρό ανθρώπους που σε πληρώνουν», πρόσθεσε η 31χρονη Selena Gomez.

Η τελευταία περιοδεία της ήταν το 2016 για να προωθήσει το άλμπουμ της Revival , αν και αποσύρθηκε και αποκάλυψε ότι πάλευε με το άγχος και την κατάθλιψη ως παρενέργεια του λύκου.

Η Selena Gomez- η οποία ήταν ανοιχτή για την ψυχική της υγεία στο παρελθόν – εξήγησε περαιτέρω ότι είναι πιο συνειδητή για το πώς και με ποιον περνάει τον χρόνο της.

Ωστόσο, υπάρχουν μέρες που νιώθει μοναξιά – αλλά είναι μεγάλη υπέρμαχος του να νιώθεις τα συναισθήματά σου.Η Selena Gomez στο εξώφυλλο του TIME«Είναι δύσκολο», είπε. «Θα μπορούσες να είσαι μέσα σε ένα πλήθος ανθρώπων και να νιώθεις ακόμα μόνος. Εξακολουθώ να ασχολούμαι με αυτό».

Αν και η Gomez μπορεί να μην κάνει στο εγγύς μέλλον περιοδεία, η τραγουδίστρια και ηθοποιός έχει απασχολήσει αρκετά τελευταία. Νωρίτερα αυτό το μήνα, παρακολούθησε το  Φεστιβάλ των Καννών για να προωθήσει τη νέα της ταινία Emilia Pérez.

Όταν δεν εργάζεται, περνάει χρόνο με τον σύντροφό της Benny Blanco και στη συνέντευξή της στο εξώφυλλο, μίλησε για το γεγονός της απόφασης να μοιράζεται τη σχέση τους με το κοινό.«Ξέρω τι μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι στους ανθρώπους που αγαπώ», είπε στο δημοσίευμα. «Οι δικοί μου θαυμαστές, τους οποίους λατρεύω και αισθάνομαι ότι έχουν διαμορφώσει αυτό που είμαι, θα μου πουν τα πιο επώδυνα πράγματα για το πώς ζω τη ζωή μου. Αλλά εκείνος έχει τη δύναμη μέσα του που κανένας από αυτόν τον θόρυβο δεν τον ενοχλεί».

Η Selena Gomez συνέχισε: «Είναι πραγματικά εντυπωσιακό, και αγαπώ κάθε στιγμή μαζί του. Δεν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά ξέρω ότι δεν θα πάει πουθενά σύντομα».

Selena Gomez: Πυροδοτεί φήμες εγκυμοσύνης με την εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για την 9 μηνών κόρη του

HerNews ka

Νικόλ Έγκερτ: Η ηθοποιός του «Baywatch» διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού & νόμιζε ότι τα συμπτώματα ήταν εμμηνόπαυση

HerNews ka

Ρωσίδα influencer κλαίει με αναφιλητά επειδή η Ρωσία κλείνει το Instagram – βίντεο

Her News