HerNews.gr
Διεθνή

Selena Gomez: Εξηγεί γιατί απενεργοποίησε τα σχόλια στο Instagram μετά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης της Hailey Bieber

Selena Gomez

Η Selena Gomez έδρασε αμέσως μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Hailey Bieber, καθώς οι haters της δεν μπορούν καν να σχολιάσουν αυτά που δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την ίδια να απενεργοποιεί τα σχόλια.

Η ηθοποιός εξήγησε την απόφασή της να περιορίσει τα σχόλιά της στο Instagram μόνο στους λογαριασμούς που ακολουθεί, πράγμα που σημαίνει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των θαυμαστών της δεν είναι σε θέση να της πουν τίποτα.

Η κίνηση έρχεται λίγες μέρες πριν ο πρώην φίλος της Justin Bieber και η σύζυγός του Hailey Bieber αποκαλύψουν τα νέα της εγκυμοσύνης τους. Δυνατό timing από την Gomez που συχνά στοχοποιείται από θαυμαστές του πρώην της.

«Νομίζω ότι έχω δημιουργήσει όρια για να βοηθήσω τον εαυτό μου», είπε η Gomez, η γυναίκα με τις περισσότερες παρακολουθήσεις στην πλατφόρμα, σε συνέντευξή της στις 2 Μαΐου. «Προφανώς οι άνθρωποι ανησυχούσαν για αυτό, νοιάζονται για τα πάντα».Ωστόσο, η επιχειρηματίας και τραγουδίστρια, είπε ότι ένιωθε «ενδυναμωμένη» διακόπτοντας την επικοινωνία με τα τρολ. Με αυτήν την παράμετρο, η ενότητα σχολίων της Selena Gomez ήταν απαλλαγμένη από αρνητικότητα μετά την ανακοίνωση των Bieber.

Το παρελθόν του Justin και της Selena

Η Selena Gomez και o Justin Bieber ήταν ζευγάρι από το 2009, έως ότου η Hailey εμφανιστεί στο κάδρο αφού το πρώην ζευγάρι χώρισε οριστικά τον Μάιο του 2018.

Ο Justin Bieber έκανε πρόταση γάμου στη νέα του γυναίκα μόλις δύο μήνες αργότερα, ενώ έκανε διακοπές στις Μπαχάμες. Έκτοτε, τα δύο κορίτσια έχουν επανειλημμένα αντιμετωπίσει φήμες για κόντρες, παρά το γεγονός ότι πόζαραν μαζί για μια χαμογελαστή φωτογραφία στο Μουσείο Κινηματογράφου της Ακαδημίας τον Οκτώβριο.Η Hailey Bieber σχολίασε τις πιθανές διαμάχες και καυγάδες μεταξύ τους μόλις τον Απρίλιο του 2024, επιμένοντας ότι ήταν «τόσο μακριά από κάθε είδους» δράμα με την πρώην του συζύγου της.

«Δεν θέλω να προκαλέσω τίποτα ή να αναφέρω τίποτα», είπε η Hailey Bieber στο podcast Call Her Daddy. «Οι fans της θα ήθελαν να καταλήξει σε κάποιον άλλο και αυτό είναι εντάξει».

«Μπορείς να επιθυμείς ό,τι θέλεις, αλλά αυτό δεν ισχύει. Αν έχουμε προχωρήσει, γιατί να μην μπορείς;».

Το χρονοδιάγραμμα της σχέσης του Justin & της Hailey Bieber: Από τη συνάντηση στον γάμο και την εγκυμοσύνη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπρίτνει Σπίαρς: «Είναι πολύ επικίνδυνη για τον εαυτό της και τους γύρω της. Είναι μια ωρολογιακή βόμβα»

Her News b

Kendall Jenner – Bad Bunny: Χωρισμός «βόμβα» για το ζευγάρι μετά από ένα χρόνο σχέσης

HerNews ka

Βασιλιάς Κάρολος: Η σπαρακτική παράκληση στους γιούς του Χάρι & Ουίλιαμ

HerNews ka