HerNews.gr
Διεθνή

Σελίν Ντιόν: Αποκαλύπτει πώς ήταν τα πρώτα συμπτώματα της ασθένειάς της – «Φοβήθηκα πολύ»

Η Σελίν Ντιόν παραδέχτηκε ότι ήταν πολύ φοβισμένη όταν άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα αυτού που αργότερα θα διαγνωστεί ως το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου.

Η 56χρονη μίλησε με την Hoda Kotb σε μια συνέντευξη στο NBC News που προβλήθηκε στο «The Today Show» και μίλησε για το πόσο τρομακτική ήταν η δοκιμασία.

«Βγήκα στη σκηνή και άρχισα να ακούγομαι πιο ρινική», είπε η Σελίν Ντιόν. «Θα μπορούσα να πω, “Ένα κρύωμα ξεκινάει”» ή “Είναι η τρίτη παράσταση στη σειρά”. “Δουλεύεις πολύ σκληρά”. Αλλά το θέμα είναι ότι άρχισα να νιώθω ότι το σώμα μου ήταν πιο άκαμπτο».

Αυτό έλαβε χώρα ενώ η Σελίν Ντιόν βρισκόταν στην παγκόσμια περιοδεία Taking Chances το 2008, με τα προβλήματα υγείας της να φουντώνουν κατά τη διάρκεια ενός σόου στη Γερμανία.

«Είπα στους βοηθούς μου και στους ανθρώπους μου, «Δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω την παράσταση», δήλωσε. «Ήμουν πολύ, πολύ, πολύ, τρομαγμένη. Και μετά πανικοβάλλεσαι, και όσο πιο πολύ πανικοβάλλεσαι, τόσο περισσότερο κάνεις σπασμούς».

Οι σπασμοί είναι μία από τις κύριες καταστάσεις όταν πρόκειται για το σύνδρομο, αν και μπορεί επίσης να προκαλέσει μπερδεμένη ομιλία και διπλή όραση. Οι επώδυνες συσπάσεις μπορεί επίσης να κάνουν τους ασθενείς να χάσουν την ικανότητά τους να περπατούν και να μιλάνε.

«Όταν προσπαθώ να αναπνεύσω, οι πνεύμονές μου είναι καλά. Είναι αυτό που είναι μπροστά από τους πνεύμονές μου που είναι τόσο άκαμπτο», είπε στο ντοκιμαντέρ της Prime Video “I Am: Celine Dion”.Η Ντιόν αντιμετώπισε τα προβλήματα υγείας της

Μη θέλοντας να απογοητεύσει τους θαυμαστές της, η Ντιόν εξήγησε πώς πίεσε τα συμπτώματά της.

«Χαμηλώσαμε λίγο τα τραγούδια με τα πλήκτρα», είπε η Σελίν Ντιόν . «Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα γιατί οι θαυμαστές μου αποδέχθηκαν την πρόσκλησή μου και δεν ήξερα τι να τους πω. “Θα βάλω τα δυνατά μου απόψε;” Όχι. Θα τα δώσεις όλα ή δεν θα έρθεις καθόλου».

Αργότερα, η τραγουδίστρια έλαβε μια επίσημη διάγνωση, την οποία δημοσιοποίησε τον Δεκέμβριο του 2022, αφού ανακοίνωσε ότι ανέβαλε αρκετές παραστάσεις.

Παρά την κατάστασή της, η Ντιόν λέει ότι έχει κάθε πρόθεση να επιστρέψει στη σκηνή.

«Πέρασα όλη μου τη ζωή στη μουσική βιομηχανία όντας ερμηνευτής και αγαπούσα την κάθε στιγμή της. Αυτό το πάθος δεν θα φύγει ποτέ», είπε η Σελίν Ντιόν.

«Θα επιστρέψω στη σκηνή, ακόμα κι αν πρέπει να σέρνομαι, ακόμα κι αν πρέπει να μιλήσω με τα χέρια μου. Θα το κάνω. Όχι μόνο επειδή πρέπει, αλλά επειδή το θέλω. Μου λείπει».

Celine Dion: Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί στο ντοκιμαντέρ για την υγεία της – Ξέσπασε σε κλάματα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jada Pinkett Smith: Αποκαλύπτει ότι αυτή και ο Will Smith ήταν χωρισμένοι για 6 χρόνια πριν το χαστούκι στα Όσκαρ

HerNews ka

Οι 8 χώρες του κόσμου που επλήγησαν από τους περισσότερους σεισμούς

HerNews ka

Paco Rabanne: «Έφυγε» από τη ζωή ο πασίγνωστος σχεδιαστής

HerNews ka