HerNews.gr
Διεθνή

Σελίν Ντιόν: Μιλά για την ασθένειά της και σοκάρει – «Είναι σαν να σε στραγγαλίζουν»

Πριν από μερικές εβδομάδες, η Σελίν Ντιόν αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά για την ασθένεια από την οποία πάσχει: το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου, κατά τη διάρκεια μιας προεπισκόπησης ενός ντοκιμαντέρ που θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου στο Amazon Prime.

Ωστόσο, η Σελίν Ντιόν σχολίασε επίσης πώς είναι αυτή η ασθένεια κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στο «The Today Show», λέγοντας στη δημοσιογράφο τις δυσκολίες της.

Η τραγουδίστρια σχολίασε ότι αυτή η ασθένεια επηρεάζει το κεντρικό νευρικό σύστημα, προκαλώντας μια σειρά από μυϊκούς σπασμούς και ακούσιες συσπάσεις στο άτομο που πάσχει.Μάλιστα, εξαιτίας αυτής της ασθένειας, η Ντιόν αναγκάστηκε να ακυρώσει την τελευταία της περιοδεία, η οποία θα την πήγαινε σε διάφορες πόλεις το περασμένο 2023 και φέτος το 2024. Η καλλιτέχνις εξήγησε ότι εξαιτίας αυτής της ασθένειας υφίσταται πολύ έντονους σπασμούς που μπορεί ακόμη και «σπάσουν πλευρά».

Η Σελίν Ντιόν δεν μπορούσε να ζήσει μια φυσιολογική ζωή εδώ και αρκετά χρόνια, όταν κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και αποφάσισε να πάει στο γιατρό.

Λίγο καιρό αργότερα διαγνώστηκε με σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου, μια ασθένεια που είπε στο «The Today Show» ότι έχει προκαλέσει σπασμούς που την έκαναν να νιώθει σαν να την «πνίγει» κάποιος.Μια ιστορία που θα πει στο «I Am: Celine Dion»

Σύμφωνα με όσα έχουν φανεί σε προεπισκόπηση, η ασθένεια και το πώς άλλαξε τη ζωή της θα είναι δύο από τα θέματα που θα δούμε στο ντοκιμαντέρ «I Am: Celine Dion», μια παραγωγή αφιερωμένη στη μουσική καριέρα της καλλιτέχνιδας, όπου θα ανασκοπηθούν και προσωπικές πτυχές της ζωής της Σελίν Ντιόν. Θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου.

Όπως είπε, το σύνδρομο ξεκίνησε από το λαιμό της, αλλά ανέφερε ότι μπορεί επίσης να εμφανιστεί στην κοιλιά, τη σπονδυλική στήλη και τα πλευρά. Μάλιστα, είπε ότι όταν προσπαθεί να σηκώσει τα πόδια της ή να βάλει τα χέρια της σε μια συγκεκριμένη θέση όταν μαγειρεύει, παθαίνουν κράμπα και παίρνουν «μια θέση την οποία δεν μπορείς να τα ξεκλειδώσεις».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NBC News (@nbcnews)

Celine Dion: Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί στο ντοκιμαντέρ για την υγεία της – Ξέσπασε σε κλάματα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο Στέλιος Κερασίδης ένα από τα 100 κορυφαία ταλέντα του κόσμου για το 2022

Her News

Samantha Fox: Συνελήφθη η ποπ σταρ μετά από έντονο καυγά σε αεροπλάνο

HerNews ka

Πάμελα Άντερσον: Την παντρεύτηκε για 12 ημέρες και της αφήνει 10 εκατ. δολάρια!

Her News