HerNews.gr
Διεθνή

Σελίν Ντιόν: Ο λόγος που ξέσπασε σε κλάματα στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Σελίν Ντιόν παρουσίασε δακρυσμένη το επερχόμενο ντοκιμαντέρ που επικεντρώνεται στη ζωή της.

Στην πρεμιέρα της Νέας Υόρκης για το I Am: Celine Dion , ένα επερχόμενο ντοκιμαντέρ του Prime Video που αναφέρεται στη ζωή της θρυλικής ερμηνεύτριας και στη μάχη της με μια σπάνια νευρολογική διαταραχή, το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου, παρουσίασε την ταινία και ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών της.

Η Σελίν Ντιόν πλησίασε τη σκηνή για να μιλήσει εν συντομία για το ντοκιμαντέρ και αμέσως καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

Στην αρχή της ομιλίας της, ευχαρίστησε τη γιατρό της και την σκηνοθέτιδα του ντοκιμαντέρ. Είπε επίσης στο κοινό ότι ήταν το μεγαλύτερο πλήθος στο οποίο είχε βρεθεί μπροστά εδώ και χρόνια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη People Magazine (@people)

«Φυσικά, δεν θα ήμουν εδώ χωρίς την καθημερινή αγάπη και υποστήριξη από τα υπέροχα παιδιά μου», είπε. Η Σελίν Ντιόν έχει τρεις γιους. 

«Ευχαριστώ, Ρενέ-Τσάρλς. Ευχαριστώ, Νέλσον. Ευχαριστώ, Έντι. Σας ευχαριστώ πολύ», είπε καθώς το κοινό διατήρησε το παθιασμένο χειροκρότημα του.

Και συνέχισε, «Και χάρη σε εσάς, θαυμαστές μου, η παρουσία σας στο ταξίδι μου ήταν ένα δώρο πέρα ​​από κάθε μέτρο. Η ατελείωτη αγάπη και η υποστήριξή σας για όλα τα ζητήματα με έχουν παραδώσει σε αυτή τη στιγμή».

«Όταν είπα ότι συνέκρινα τον εαυτό μου με ένα μήλο από ένα δέντρο, είπα, “Δεν θέλω εσείς [οι θαυμαστές] να περιμένετε άλλο στην ουρά αν δεν έχω γυαλιστερά μήλα για εσάς”», συνέχισε εκείνη. «Λοιπόν, πριν από μερικές μέρες, είδα ένα μήνυμα από έναν θαυμαστή και έλεγε: “Δεν είμαστε εδώ για το μήλο. Είμαστε εδώ για την αλήθεια

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prime Video (@primevideo)

«Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο τυχερή είμαι που έχω τους φίλους μου στη ζωή μου», είπε καθώς σκούπιζε τα δάκρυά της.

Στη συνέχεια, η Σελίν Ντιόν συνάντησε στη σκηνή τον Ρενέ-Τσάρλς, ο οποίος της έφερε ένα χαρτομάντιλο. «Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου που είστε μέρος του ταξιδιού μου. Αυτή η ταινία είναι η ερωτική μου επιστολή προς τον καθένα από εσάς».

«Ελπίζω να σας δω όλους ξανά πολύ σύντομα», κατέληξε.

Το I Am: Céline Dion κάνει πρεμιέρα στο Prime Video στις 25 Ιουνίου.

Σελίν Ντιόν: Αποκαλύπτει πώς ήταν τα πρώτα συμπτώματα της ασθένειάς της – «Φοβήθηκα πολύ»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζο Μπάιντεν: Νέο ατύχημα για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ – Σκόνταψε ξανά στις σκάλες του Air Force

HerNews ka

Roberto Cavalli: Πόσα χρήματα έβγαλε ο σπουδαίος σχεδιαστής με τη δική του επωνυμία;

HerNews ka

Rihanna Net Worth 2023: Πόσα χρήματα κερδίζει από κάθε επιχείρηση που έχει;

HerNews ka