HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Sexting: Κάνει καλό σε ένα ζευγάρι;

Το sexting είναι μια νέα μόδα που ακολουθούν πολλά ζευγάρια και γενικά δυο άνθρωποι που έχουν σεξουαλική έλξη μεταξύ τους.

Προέρχεται από τις λέξεις sex και texting και έτσι οι άνθρωποι ανταλλάζουν “καυτά” μηνύματα και φωτογραφίες μεταξύ τους.

Όμως ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν πρέπει ΠΟΤΕ να στέλνουμε πιο προσωπικές μας φωτογραφίες σε κανέναν, ακόμη και αν είναι ο άνθρωπός μας και τον εμπιστευόμαστε.

Πολλές φορές sexting κάνουν είτε κάποια ζευγάρια που υπάρχει χιλιομετρική απόσταση μεταξύ τους, είτε κάποια άτομα που επικοινωνούν κυρίως μέσω των social media. Προσπαθώντας να γνωρίσουν μερικές “πτυχές” του ατόμου που τους ενδιαφέρει. 

Συνήθως όμως sexting  κάνουν κυρίως τα “παράνομα ζευγάρια”.

Πολλές φορές λοιπόν, ίσως το sexting μας βοηθάει στο να μάθουμε τι αρέσει και τι είναι αυτό που εξιτάρει το άτομο που μας ενδιαφέρει (τουλάχιστον σεξουαλικά). Γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που απογοητευτήκαμε στην πρώτη επαφή με εκείνον τον τύπο τον οποίο βλέπαμε και “λιώναμε” και θέλαμε απεγνωσμένα να τον δούμε γυμνό στο κρεβάτι μας.

Είτε γιατί δεν ταιριάζαμε, δεν είχαμε χημεία αλλά και πολλές φορές και για “ανατομικούς” λόγους. Οπότε κατά κάποιο τρόπο  μέσω του sexting μπορούμε ίσως να προλάβουμε το να βρεθούμε εξ απροόπτου. 

Το πιο βασικό στο sexting είναι να μην υπάρχουν ταμπού. Δεν χρειάζεται λοιπόν να τα εξιδανικεύεις όλα και να παρουσιάζεις ότι σου αρέσουν πράγματα που στην ουσία δεν σου αρέσουν, απλά και μόνο για να ικανοποιήσεις τον “συνομιλητή” σου. Ακριβώς όπως και στο πραγματικό sex.

Πάντως για να μιλήσουμε και λίγο επιστημονικά, έρευνες που έγιναν από μια Βρετανική ιστοσελίδα υποστηρίζουν ότι : «Όσο περισσότερο sexting συνηθίζει να κάνει ένα ζευγάρι, τόσο καλύτερη είναι η ερωτική του ζωή και κατ’ επέκταση πιο ευτυχισμένη η σχέση του».

Συγκεκριμένα, η μελέτη έδειξε ότι από τους συμμετέχοντες που έστελναν καθημερινά σεξουαλικά γραπτά μηνύματα στο έτερον ήμισυ, το 61% ήταν απόλυτα ικανοποιημένο στον ερωτικό τομέα.

Να θυμάστε πως σε ότι κάνετε η επιλογή είναι δική σας και χρειάζεται πάντοτε προσοχή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σεξ: Ποιος ο χρυσός αριθμός για τη διάρκεια, σύμφωνα με τις γυναίκες

Her News

Τι προτιμούν οι Έλληνες στο πορνό: Νέα έρευνα ανατρέπει τα όσα ξέραμε

HerNews ka

Τα ζώδια που λένε ναι στο one night stand και διαχωρίζουν το σεξ από το συναίσθημα

Her News