HerNews.gr
Διεθνή

Η Shakira «σπάει» τη σιωπή της: Είναι τελικά σε σχέση;

Το ραντεβού είναι το τελευταίο πράγμα που έχει στο μυαλό της η Shakira αυτή τη στιγμή.

Η παγκόσμια σταρ της μουσικής, που θα ξεκινήσει μια παγκόσμια περιοδεία τον Νοέμβριο, ξεκαθαρίζει ότι «δεν σκέφτεται» να βρει έναν σύντροφο σύντομα.

«Τι χώρο έχω για έναν άντρα αυτή τη στιγμή;» δήλωσε σε συνέντευξη για το νέο της εξώφυλλο του Rolling Stone. Η προοπτική της επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τα παιδιά της, τα οποία μοιράζεται με τον πρώην σύντροφό της, Gerard Pique.

Η Shakira και ο πρώην ποδοσφαιριστής ήταν μαζί για 11 χρόνια πριν ανακοινώσουν τον χωρισμό τους τον Ιούνιο του 2022.Shakira για το Rolling Stone

Μετά τον χωρισμό, προέκυψαν φήμες ότι ο αθλητής την απάτησε με την τωρινή του κοπέλα, Clara Chia Marti.

«Τι να σου πω, μου αρέσουν οι άντρες. Αυτό είναι το πρόβλημα. Δεν θα έπρεπε να μου αρέσουν με όλα αυτά που μου συνέβησαν, αλλά φανταστείτε πόσο μου αρέσουν οι άντρες που ακόμα μου αρέσουν», είπε αστειευόμενη η Shakira. «Αλλά έχοντας μια επίσημη σχέση, νομίζω ότι τα παιδιά μου θα πρέπει να είναι πολύ προετοιμασμένα για αυτό και η συναισθηματική και ψυχολογική τους ευημερία είναι η προτεραιότητα».

Αν και είπε ότι «δεν είναι αντίθετη στο να έχει φίλους», η Shakira επικεντρώθηκε τελικά στην ανεξαρτησία της.

«Είμαι πολύ λιγότερο εύθραυστη από όσο νόμιζα. Πάντα φοβόμουν τόσο πολύ τον πόνο γιατί πίστευα ότι δεν θα επιβίωνα», είπε. «Μέσα από αυτή τη διαδικασία, έγινα πιο δυνατή από ό,τι νόμιζα ότι ήμουν. Έγινα πιο ανεξάρτητο άτομο, που δεν βασίζεται σε κανέναν εκτός από τον εαυτό της και την “αγέλη” της».Shakira για το εξώφυλλο Ιουλίου/Αύγουστου του Rolling Stone

Όταν η νικήτρια Grammy κυκλοφόρησε το Las Mujeres Ya No Lloran τον Μάρτιο, απέδωσε στο γεγονός ότι ήταν single ως ένας από τους κύριους λόγους που μπόρεσε να δουλέψει σε ένα πλήρες σύνολο μουσικής.

«Έβγαζα μουσική εδώ κι εκεί, αλλά ήταν πολύ δύσκολο για μένα να φτιάξω μια δουλειά», μοιράστηκε κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο Tonight Show Starring Jimmy Fallon τον ίδιο μήνα.

«Δεν είχα χρόνο. Ήταν ο παράγοντας του συζύγου», πρόσθεσε. «Τώρα είμαι χωρίς σύζυγο. Ναι, ο σύζυγος κρατούσε πίσω. Τώρα είμαι ελεύθερη. Τώρα μπορώ πραγματικά να δουλέψω».

Shakira: Η οικιακή βοηθός της διέκοψε κατά λάθος το βίντεο στο Tiktok & η αντίδρασή της είναι ανεκτίμητη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κοινός φορτιστής για όλες τις συσκευές: Οι νέοι κανόνες και η περίπτωση της Apple

Her News

Luke Newton: Ζευγάρι με πανέμορφη Ελληνοκύπρια ο αστέρας του «Bridgerton»

HerNews ka

Hailey Bieber: Αποκαλύπτει γιατί αυτή και ο σύζυγός της ντύνονται σαν να είναι «σε δύο διαφορετικούς πλανήτες»

HerNews ka