HerNews.gr
Διεθνή

Shannen Doherty: Iσχυρίζεται ότι ο πρώην της καθυστερεί σκόπιμα το διαζύγιο – «Ελπίζει να πεθάνω για να μην πληρώσει»

Η Shannen Doherty κατηγόρησε τον εν διαστάσει σύζυγό της, Kurt Iswarienko, ότι καθυστέρησε σκόπιμα το διαζύγιό τους για να αποφύγει να πληρώσει τη συζυγική υποστήριξη.

Η ηθοποιός, η οποία αυτή τη στιγμή παλεύει με τον καρκίνο σταδίου 4, ισχυρίστηκε ότι ο φωτογράφος περιμένει σκόπιμα μέχρι να επιδεινωθεί η κατάστασή της.Shannen Doherty και Kurt Iswarienko«Δεν είναι σωστό να επιτραπεί στον Kurt να παρατείνει το διαζύγιό μας με την ελπίδα ότι θα πεθάνω προτού υποχρεωθεί να με πληρώσει ενώ συνεχίζει να ζει τη ζωή του και να αποφεύγει τις ευθύνες του απέναντι στην ετοιμοθάνατη σύζυγό του για περισσότερα από 11 χρόνια», έγραφε στην κατάθεση της η Shannen Doherty.

Ένας δικηγόρος του Kurt Iswarienko κατέρριψε τους ισχυρισμούς, λέγοντας ότι ήθελε να οριστικοποιήσει το διαζύγιο τον Σεπτέμβριο του 2023, όταν πρόσφερε στην ηθοποιό μια συμφωνία διακανονισμού, την οποία αρνήθηκε.

«Ο Kurt δεν περιμένει απλώς να πεθάνει η Shannen», έγραψε η δικηγόρος, σύμφωνα με τα έγγραφα. «Θέλει το καλύτερο για τη Shannen και θέλει και οι δύο να μπορέσουν να αφήσουν πίσω τους αυτή την υπόθεση και να προχωρήσουν».Shannen Doherty

Shannen Doherty Η σταρ των “Heathers” – η οποία υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Απρίλιο του 2023 μετά από 11 χρόνια γάμου – ζήτησε από τον Iswarienko να της καταβάλει 15.343 δολάρια σε μηνιαία συζυγική υποστήριξη και επιπλέον 9.100 δολάρια για να καλύψει το κόστος των δικηγόρων της.

Ζήτησε επίσης 11.800 δολάρια  για πρόσθετες αμοιβές που δαπάνησε «στις προσπάθειες να λάβει τις πλήρεις απαντήσεις του Kurt» για τις νομικές διαδικασίες τους.

Shannen Doherty και Kurt IswarienkoΣύμφωνα με τα έγγραφα, η Doherty αναμένει ότι τα κέρδη της θα μειωθούν «δραστικά» φέτος καθώς δεν μπόρεσε να εργαστεί λόγω των «επαναλαμβανόμενων προβλημάτων υγείας».

«Σήμερα, σχεδόν όλο το εισόδημα που κερδίζω είναι το υπόλοιπο εισόδημα από την εργασία που έκανα πριν από το γάμο», δήλωσε.

«Πρόσφατα έμαθα ότι το «Charmed» δεν θα μεταδίδεται πλέον σε καμία μεγάλη πλατφόρμα ροής μετά τις 30 Ιουνίου 2024. Ως αποτέλεσμα, το μελλοντικό μου υπόλοιπο εισόδημα θα μειωθεί δραματικά», συνέχισε, αναφερόμενη στον χρόνο της στην εκπομπή της WB από το 1998 έως το 2001.

Η ηθοποιός διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015 και παρουσίασε ύφεση δύο χρόνια αργότερα.Σάνεν Ντόχερτι

Το 2020, αποκάλυψε ότι ο καρκίνος επανήλθε και είχε εξαπλωθεί στον εγκέφαλό της ενώ αργότερα έκανε μετάσταση στα οστά της.

Εν μέσω της κατάστασής της, η Shannen Doherty παραδέχτηκε ότι ετοιμαζόταν σιγά σιγά για το θάνατο δωρίζοντας τα υπάρχοντά της για να προσφέρει μια «ευκολότερη μετάβαση» στη μητέρα της,.

Έχει εγκαταλείψει ακόμη και το όνειρό της να ζήσει στο Τενεσί με πολλά άλογα.

Shannen Doherty: Η καρκινοπαθής ηθοποιός προετοιμάζεται για τον θάνατό της με κίνηση που ανατριχιάζει

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Beyoncé- Oscars 2022: Η εντυπωσιακή εμφάνιση με την κόρη της Blue Ivy

HerNewskl

Στον Βόρειο Πόλο έφτασε ο καπνός από τις πυρκαγιές στη Σιβηρία

Her News

Hailey Bieber: «Τσαντίστηκε» με τον πατέρα της που ζητούσε προσευχές για εκείνη και τον Justin

HerNews ka