HerNews.gr
Διεθνή

Sinéad O’Connor: Ο θάνατος της Ιρλανδής τραγουδίστριας δεν είναι ύποπτος, σύμφωνα με την αστυνομία

Την Πέμπτη, ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε στο PEOPLE ότι «διαπιστώθηκε ο θάνατος σε μια 56χρονη γυναίκα» σε ένα κτήμα στο νότιο Λονδίνο το βράδυ της Τετάρτης.

«Η αστυνομία κλήθηκε στις 11:18 την Τετάρτη 26 Ιουλίου σε αναφορές για μια γυναίκα που ήταν αναίσθητη», πρόσθεσε η Μητροπολιτική Αστυνομία

“Έχουν ειδοποιηθεί οι συγγενείς. Ο θάνατος δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος. Θα ετοιμαστεί φάκελος για τον ιατροδικαστή”, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος. Η αιτία θανάτου δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

Ο θάνατος της Ιρλανδής τραγουδίστριας Sinéad O’Connor, της οποίας η κληρονομιά με επιτυχίες όπως το “Nothing Compares 2 U” περιπλέκεται από την ειλικρινή αφοσίωσή της σε διάφορα κοινωνικά ζητήματα και μια σειρά από αγώνες ψυχικής υγείας, επιβεβαιώθηκε από την οικογένειά της την Τετάρτη.

«Με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε τον θάνατο της αγαπημένης μας Sinéad», δήλωσε η οικογένειά της σε δήλωση στο RTE και στο BBC. «Η οικογένειά της και οι φίλοι της είναι συντετριμμένοι και έχουν ζητήσει ιδιωτικότητα σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή».

RIP Sinead O'Connor. She was 56. | Globalnews.ca

Η O’Connor έγινε ευρέως γνωστή το 1990 με την Νο. 1 επιτυχία της “Nothing Compares 2 U”, ένα τραγούδι που έγραψε και συνέθεσε ο Prince . Πριν από τον θάνατό της, είχε κυκλοφορήσει 10 άλμπουμ, με πιο πρόσφατο το I’m Not Bossy, I’m the Boss του 2014 .

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ιταλία: Υποχρεωτικό σύστημα στα αυτοκίνητα γονιών για να μην ξεχνούν μέσα παιδιά

Her News

Τζέιμι Φοξ: Δείτε πως στόλισε τη φαντασμαγορική του έπαυλη αξίας 10,5 εκατ. δολαρίων για τα Χριστούγεννα

HerNews ka

Inventing Anna: Η αληθινή φίλη της Anna έκανε μηνυση στο Netflix για για συκοφαντική δυσφήμιση!

HerNewskl