HerNews.gr
Διασκέδαση

Σινεμά: Παράνομοι έρωτες βγαλμένοι από την ζωή

Είδες παράνομοι έρωτες στον τίτλο και σε έπιασε ταχυκαρδία; Ε, λέμε για το σινεμά! Να θυμάσαι κάτι… Ό,τι βλέπουμε στο σινεμά είναι βγαλμένα από την ζωή! 

Αννα Καρένινα

Είναι η νουμερο 1  απιστία της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Ο απαγορευμένος έρωτας της Αννα Καρένινα, συζύγου ενός υψηλού αξιωματούχου της αυτοκρατορικής Ρωσίας και του κόμη Βρόνσκι. Εννιά φορές γυρίστηκε σε ταινία. Η τελευταία ήταν του Βρετανού σκηνοθέτη Joe Wright, με την Κίρα Νάιτλι και τον Ααρον Τέιλορ Τζόνσον. Το πάθος συγκρούεται με τις κοινωνικές απαιτήσεις και η Αννα πληρώνει το γεγονός ότι εγκατέλειψε τα πάντα, ακόμα και τα παιδιά της, για τον εραστή της. Μυθιστόρημα απο τον Λέων Τολστόι.

Ο εραστής της Λαίδης Τσάτερλι

Β’ Παγκοσμίος Πολέμος και κάπου στα ερείπιά του αποκαλύπτεται η φιγούρα μιας υπερ-σεξουαλικής λαίδης. Η οποία, όταν ο σύζυγός της επιστρέφει ακρωτηριασμένος από τον πόλεμο, κάνει σχέση με τον κηπουρό. Βασισμένη στο μυθιστόρημα του D.H. Lawrence «Lady Chatterley» (1927), η ταινία αφήνει σκιές σε αυτούς τους άνδρες της εξουσίας που αγαπούν τον πόλεμο αλλά είναι ανίκανοι στην πραγματική ζωή. Σεξουαλικότητα, με απίστευτες περιγραφές και το βιβλίο και η ταινία. Τρέχουν γυμνοί στα χωράφια, κάνουν έρωτα ανάμεσα στα λουλούδια, τα χαλάνε και τα ξαναφτιάχνουν… Απιστία άξια της εποχής των χίπις, πήρε το César καλύτερης ταινίας το 2006. Εσύ; Έχεις νιώσει ποτέ αυτόν τον έρωτα;

Match Point

Ξέρω… Έχετε νεύρα με αυτήν την ταινία. Και εγώ. Αλλά κανείς δεν αμφισβητεί το ποσό παθιασμένοι ήταν αυτοί οι 2 μεταξύ τους. Δεν είναι και για να το ζηλεύεις βέβαια, αλλά ένα “κάτι της” σε έπιασε…

Σε αυτή την δραματική ταινία του Γούντι Αλεν, ένας φιλόδοξος άφραγκος νεαρός (Jonathan Rhys-Meyer) παντρεύεται από συμφέρον μια νεαρή της υψηλής κοινωνίας. Το πάθος του στρέφεται προς μια Αμερικανίδα σεξοβόμβα (Σκάρλετ Γιόχανσον – ένα όνομα, μια ιστορία) & διακινδυνεύει τα πάντα αν αποκαλυφθεί. Κάνουν παθιασμένα και παράνομα έρωτα κάτω από τη βροχή σε ένα λιβάδι και συγκλονίζουν. Συγκλονίζουν στην κυριολεξία. Τελικά, τη δολοφονεί για να γλιτώσει την οικογένειά του… Ποτέ δεν το έμαθε κανείς και όλοι μείναμε με μια “πικρία”

Οι παθιασμένοι έρωτες στο σινεμά είναι οι ίδιοι και με αυτούς της ζωής…

Νεότερα Άρθρα

Okio MusiCafe MarinaZeas: Το στέκι που φέρνει vibes καλοκαιριού από τα πρώτα cocktails!

Her News b

Λευτέρης Πανταζής x Ypo x Ayman ft. Sugar Boy & Dj Valentino – «Θέλω Κι Άλλη»

HerNews ka

Χαρταετός: Πώς μπορώ να το φτιάξω μόνος μου;

Her News