HerNews.gr
Beauty

Slept-In Smoky Eye: Το νέο trend που σου χαρίζει το πιο σαγηνευτικό και sexy βλέμμα!

Η πιο ζωντανή τάση του μακιγιάζ της άνοιξης φέρνει νέο νόημα στον “ύπνο” ομορφιάς. Το slept-in smoky eye είναι η καλύτερη εκδοχή στα smokey eye looks.

 Είναι ελαφρώς απαλό goth, έντονο grunge και αναμφίβολα σαγηνευτικό. 

Οι διάσημοι, τα μοντέλα και οι influencers λατρεύουν την τάση, αλλά το έχετε δει επίσης σε όλο το TikTok, όπου αντλεί από πολλές τάσεις που δίνουν έμφαση στη σκόπιμη “ακαταστασία”.

Σε ποιον ταιριάζει;

Αν θέλετε να το ροκάρετε, μπορείτε. Είναι μια από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις που πρέπει να κρατήσεις στο οπλοστάσιό σου.

Τα smokey eye απαιτούν συχνά μια προσαρμοσμένη τοποθέτηση για οποιονδήποτε έχει κουκουλωτά μάτια, όμως η νέα έκδοση για τα slept-in smokey eye δημιουργήθηκε για αυτούς.

Καθώς σκιαγραφείτε τα μάτια σας, φροντίστε να εστιάσετε τη σκιά ματιών σας περισσότερο κατά μήκος της κάτω γραμμής των βλεφαρίδων σας, μια τεχνική που έρχεται σε αντίθεση με τα τυπικά smokey eye. Μπορεί να φαίνεται ότι  το αποτέλεσμα θα βγει πολύ έντονο όμως αυτή είναι η ουσία!

Πώς να δημιουργήσετε το Slept-In Smoky Eyes

Όσο ατελείς και messy κι αν είναι, υπάρχει ακόμα ένα κόλπο για να μην μετατραπεί αυτή η τάση σε μάτια ρακούν. Για να το κάνετε αυτό κολακευτικό, παρατάξτε την κάτω γραμμή σας. Kάνει τα smoky eyes να φαίνονται αμέσως πιο ανυψωμένα. Από εκεί, βασιστείτε στις πιο κρεμώδεις, πιο απλές υφές που μπορείτε να βρείτε για να δημιουργήσετε την smokey βάση σας.

Μην χρησιμοποιείτε απαραίτητα μαύρη σκιά ματιών. Εάν η απόχρωση σας φαίνεται πολύ έντονη, αλλάξτε την με πιο σκούρες αποχρώσεις του μπλε, του μωβ, του πράσινου ή του καφέ. Διαφορετικά τοποθετήστε λαμπερά μεταλλικά στοιχεία πάνω από μαύρο για πιο απαλό φινίρισμα με αντίθεση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπάρα σαπουνιού: Οι λόγοι για να λούζεις με αυτή τα μαλλιά σου

Her News

Blake Lively: Δημιούργησε μια νέα εκδοχή του wavy hair για τον χειμώνα

HerNewskl

Chiara Ferragni: To smokey eye look που υιοθέτησε στο ταξίδι της επετείου

HerNewskl