HerNews.gr
Social News

Snik: Χώρισε με την Γιώτα Ιωαννίδου και έκανε follow την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ο τράπερ Snik και η Γιώτα Ιωαννίδου έπειτα από το ρομαντικό ταξίδι τους στις Μαλδίβες φαίνεται ότι αποφάσισαν να χωρίσουν.

Μάλιστα  μόλις λίγες μέρες μετά την επιστροφή του ζευγαριού στην Ελλάδα η Γιώτα Ιωαννίδου έκανε unfollow τον Snik από το Instagram.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για μερικούς μήνες και πραγματοποίησαν πολλά ταξίδια μαζί με τον τράπερ να μην κρύβει αυτή την σχέση αφού είχε συνεχώς δίπλα του την Γιώτα Ιωαννίδου η οποία πρωταγωνίστησε και σε video clip του.

Παρόλο που οι δυο τους έδειχναν πολύ ερωτευμένοι, από ότι φαίνεται κάτι προκάλεσε την ρήξη μεταξύ τους και τα εκατέρωθεν unfollow δηλώνουν ότι μάλλον ο χωρισμός δεν ήταν και τόσο «ήρεμος».

 

Μάλιστα, όπως μετέδωσε ο Γρηγόρης Μπάκας στο «Πρωινό» ο Snik πλέον ακολουθεί ένα και μοναδικό άτομο στο προφίλ του στο instagram και αυτό είναι η πρώην σύντροφος του Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία ανταπέδωσε με follow back.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λένα Μαντά: «Έφυγε» από τη ζωή ο σύζυγός της

HerNews ka

Kendall Jenner: Αυτή είναι η θεαματική αλλαγή στα μαλλιά της

HerNewskl

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ο 9 μηνών γιός τους Πάρης, έκανε τα πρώτα του βήματα

HerNews ka