HerNews.gr
Rainbow

Σοφία Μπους: Το «ηχηρό» μήνυμα για τον Μήνα Υπερηφάνειας μετά το coming out

Η Σοφία Μπους γιόρτασε τον πρώτο της Μήνα Υπερηφάνειας με την κοπέλα της Άσλιν Χάρις.

Την Κυριακή, η ηθοποιός δημοσίευσε ένα εγκάρδιο μήνυμα στα Instagram Story της που έγραφε: «Η υπερηφάνεια είναι σημαντική γιατί κάποιος απόψε εξακολουθεί να πιστεύει ότι είναι καλύτερα να πεθάνει παρά να είναι ο εαυτός του».

Συμπεριέλαβε τα δικά της συναισθήματα, γράφοντας: «Είσαι τέλειος. Δεν έχει σημασία πόσο καιρό μπορεί να πάρει, θα βρείτε τους ανθρώπους σας. Και θα σας βοηθήσουν να βρείτε όλο και περισσότερο τον εαυτό σας. Αξίζει τον κόπο. Το αξίζεις».Η ιστορία της Sophia Bush στο InstagramΗ Σοφία Μπους μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία της χωρίς μακιγιάζ φορώντας μια ρόμπα στο χρώμα του ουράνιου τόξου και πρόσθεσε ένα emoji με σημαία Pride.

Η ηθοποιός έκανε coming out ως queer τον Απρίλιο – έξι μήνες αφότου η Page Six επιβεβαίωσε ότι έβγαινε με την Άσλιν Χάρις τον Οκτώβριο του 2023.

Εκείνη την εποχή, μοιράστηκε ότι «δεν περίμενε να βρει αγάπη» με την πρώην σταρ του ποδοσφαίρου, ενώ περνούσε το διαζύγιό της από τον πρώην σύζυγό της Γκραντ Χιούζ, με τον οποίο ήταν παντρεμένη για ένα χρόνο.

«Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω εκτός από το: Δεν το είδα μέχρι να το δω», έγραψε η Μπους σε ένα δοκίμιο του περιοδικού Glamour.Η Σοφία Μπους και η Άσλιν Χάρις

Η Άσλιν Χάρις και η Σοφία Μπους«Και νομίζω ότι είναι πολύ εύκολο να μην δεις κάτι που ήταν μπροστά στο πρόσωπό σου για μεγάλο χρονικό διάστημα, όταν δεν το είχες δει ποτέ ως επιλογή και  ποτέ δεν σε είχαν δει ως επιλογή».

Παρόλο που η Σοφία Μπους και η Άσλιν Χάρις συναντήθηκαν αρχικά το 2019, φέρεται να ήρθαν κοντά  ενώ συμμετείχαν στο Φεστιβάλ Λιονταριών των Καννών στη Γαλλία το περασμένο καλοκαίρι.

Εκείνη την εποχή, μια πηγή είπε στο Us Weekly ότι το ζευγάρι είχε «στιγμιαία χημεία».Sophia Bush

Η Άσλιν Χάρις, η οποία στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με την Άλι Κρίγκερ, έδειξε δημόσια την υποστήριξή της στην Μπους νωρίτερα αυτό το έτος μετά το coming out της.

Τον Απρίλιο, η αθλήτρια μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο στο Instagram από το εξώφυλλο της ηθοποιού στο Glamour γράφοντας, «Περήφανη για σένα μωρό μου».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μάρκελλος Νύκτας: «Με έδιωξαν από ιδιωτικό σχολείο επειδή ήμουν gay»

HerNews ka

#HairHasNoGender – Η διαφήμιση της Pantene που έγινε viral

Her News

Ειρήνη Παπαδοπούλου – Σοφιάνα Σπίνουλα: Αντάλλαξαν φιλί στο στόμα κατά τη διάρκεια της πασαρέλας

HerNews ka