HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σοφία Χατζηπαντελή: «Είμαι η πιο άσχημη Barbie»

Τη Δευτέρα 18/9 το “My Style Rocks” είχε ως θεματικό επεισόδιο την πασίγνωστη κούκλα “Barbie” με τις παίκτριες να καλούνται να παρουσιάσουν τη δική τους εκδοχή.

Η Σοφία Χατζηπαντελή έκανε όπως πάντα εκκεντρική εμφάνιση, φορώντας μαύρη ολόσωμη vinyl φόρμα με κορσέ στη μέση της, αποκαλύπτοντας τον δικό της τρόπο να μεταμορφώνει τις κούκλες “Barbie” της όταν ήταν μικρή.

«Εσύ ποια Barbie είσαι;» ρώτησε η Κατερίνα Καραβάτου, με τη Σοφία Χατζηπαντελή να απαντά: «Είμαι η πιο άσχημη Barbie. Όταν ήμουν μικρή και είχα Barbie, δεν ήθελα να είναι όμορφες. Τις κούρευα, ξύριζα τα μαλλιά τους, τους έκοβα τα πόδια. Εγώ αυτό έβρισκα όμορφο. Να τις κάνω άσχημες».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Μενεγάκη: «Η πρόληψη σώζει» -Μήνυμα για τον καρκίνο του μαστού

georgegsp

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Όλα όσα είπε για τον χωρισμό & την νέα της σχέση

Her News b

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η αντίδραση της σε ερώτηση για τον Στάθη Σχίζα – «Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου γι’ αυτόν τον άνθρωπο»

HerNews ka