HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σοφία Πολυζωγοπούλου: Καταθέτει αγωγή διαζυγίου στον Απόστολο Λύτρα

Στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης 20/6, ο γνωστός ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος εξαιτίας της παραβίασης των περιοριστικών όρων για την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη της εκπομπής «Super Κατερίνα», η Σοφία Πολυζωγοπούλου αναμένεται να καταθέσει αγωγή διαζυγίου από τον Απόστολο Λύτρα τις επόμενες ημέρες, με ανθρώπους κοντά στο ζευγάρι να αναφέρουν πως ήταν αναμενόμενο να συμβεί.Μάλιστα, η δημοσιογράφος Ελισάβετ Οικονόμου αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής 21/6 ότι η αγωγή διαζυγίου θα δρομολογηθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ενώ στο «φως» ήρθαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζε το ζευγάρι.

Αναφερόμενη στο «χρονικό του χωρισμού τους» η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι τον περασμένο Δεκέμβρη, ο Αποστόλης Λύτρας έφυγε από το σπίτι που έμενε με την Σοφία Πολυζωγοπούλου και την 9χρονη κόρη τους στον Γέρακα και λίγες ημέρες πριν από το Πάσχα, η δικηγόρος έκανε το πρώτο βήμα και του ζήτησε να κάνουν μια προσπάθεια, λόγω του παιδιού που έχει αδυναμία στον πατέρα της και τον ζητούσε.

Ο Νίκος Ρήγας, αντιπρόεδρος Ένωσης Αστυνομιών Υπαλλήλων Αθήνας, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα.

Την πρώτη του νύχτα στην VIP πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού πέρασε ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, και την παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί.

Ο γνωστός δικηγόρος το μεσημέρι της Πέμπτης (20/6) έφθασε στο υποκατάστημα κράτησης και αφού τηρήθηκαν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται για τους νέους κρατούμενους, έκανε τεστ κορονοϊού και αφού το αποτέλεσμα βγήκε αρνητικό, πήρε το δρόμο για την ΣΤ’ πτέρυγα, τη γνωστή και ως VIP.

Στη συγκεκριμένη πτέρυγα έχουν βρεθεί στο παρελθόν κρατούμενοι που είτε θεωρήθηκαν VIP, είτε είχαν κάποια ζητήματα ασφαλείας, όπως ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Ο Νίκος Ρήγας, αντιπρόεδρος Ένωσης Αστυνομιών Υπαλλήλων Αθήνας, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για το βράδυ που πέρασε στην φυλακή ο γνωστός δικηγόρος.«Η ΕΛ.ΑΣ έχει πάρει τα απαραίτητα μέτρα για να αναχαιτήσει το φαινόμενο αυτών των περιστατικών. Έχουν αυξηθεί τα Γραφεία Αντιμετώπισης Ενδοοικογειακής Βίας και θα προστεθούν και άλλα».

«Την προφυλάκιση για τον κατηγορούμενο την αποφασίσει η ελληνική Δικαιοσύνη. Συνηθίζεται η προφυλάκιση να γίνεται στο οικείο σωφρονιστικό κατάστημα όπου υπάρχει η εισαγγελική έδρα. Το σε ποια πτέρυγα και κελί θα μπει ο κάθε προφυλακισμένος είναι εσωτερικός κανονισμός του σωφρονιστικού ιδρύματος. Δεν μπορώ να καταλάβω τον όρο VIP πτέρυγα. Ανάλογα με το τι έχει διαπράξει, ελέγχεται το εάν κινδυνεύει από συγκρατούμενούς του και αποφασίσει το Συμβούλιο των φυλάκων για το πού θα βρίσκονται».

 

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χείμαρρος ο Γιώργος Τσαλίκης για Γκουντάρα-Κάκκαβα: “Όποτε μιλάνε, λένε βλακείες”

Her News

Στάθης Σχίζας: Μιλά για πρώτη φορά για τον δημόσιο τσακωμό με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

HerNews ka

Μαρίνα Λαμπροπούλου: «Δεν επιλέγω άνδρες που να πληρώνω μισά – μισά. Είμαι της παλιάς σχολής»

Her News