HerNews.gr
Social News

Sofia Richie: Το υπερπολυτελές πάρτι για τη γέννηση της κόρης της (ΦΩΤΟ)

Η Sofia Richie διοργάνωσε ένα υπερπολυτελές πάρτι στον κήπο της για το κοριτσάκι της τρεις εβδομάδες μετά τη γέννησή της.

Το μοντέλο δημοσίευσε φωτογραφίες από το επικό πάρτι μέσω των Instagram Stories της την Κυριακή, αφού «γιόρτασε την Eloise» με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Sofia Richie, 25 ετών, και οι καλεσμένοι της έδωσαν μια γεύση από το πολύχρωμο επιτραπέζιο τοπίο της εκδήλωσης, από τα πιάτα του Dior μέχρι τα floral κεντρικά κομμάτια.

Σοφία Ρίτσι

Σοφία ΡίτσιΟι παρευρισκόμενοι έλαβαν ροζ φούτερ και απόλαυσαν προσαρμοσμένα κοκτέιλ με ονόματα όπως «Pump and Dump», «Mama’s Juice» και άλλα.

Το πάρτι περιελάμβανε επίσης ένα άλειμμα ζαχαροπλαστικής, με έναν πύργο μακαρόν, καθώς και παιχνίδια όπως το “Don’t Say Baby”.

Ενώ η Richie δεν έχει ακόμη αποκαλύψει το πρόσωπο της κόρης της με τον Elliot Grainge, μοιράστηκε ένα βίντεο της νεογέννητης, να φοράει λευκά και να ξαπλώνει στην αγκαλιά της.Σοφία Ρίτσι

Σοφία Ρίτσι«Ολόκληρος ο κόσμος μου», έγραψε η νέα μαμά στο βίντεο.

Η κόρη του Lionel Richie ανακοίνωσε τα νέα της εγκυμοσύνης της τον Ιανουάριο, λιγότερο από ένα χρόνο αφότου αυτή και ο Eliot Grainge,  παντρεύτηκαν στη Γαλλία.

«Και οι δύο πιστεύαμε πραγματικά ότι ήταν αγόρι, οπότε ήταν ένα πραγματικό σοκ», είπε η Sofia στη Vogue εκείνη την εποχή, αποκαλώντας το «όνειρό της στη ζωή» να καλωσορίσει μια κόρη.

Η Σοφία Ρίτσι και η κόρη της

Σοφία ΡίτσιΗ σταρ άφησε να εννοηθεί η ημερομηνία γέννησής της τέσσερις μήνες αργότερα, όταν δημοσίευσε μια selfie μετά από «εννέα μήνες ευδαιμονίας».

Η Lionel, αστειεύτηκε στο «Extra» τον ίδιο μήνα ότι εκείνη και ο Grainge είχαν «νευρικό κλονισμό» πριν γίνουν γονείς.

Η Eloise γεννήθηκε στις 20 Μαΐου, με τη Sofia να γράφει μέσω Instagram ότι ήταν η «καλύτερη μέρα της ζωής της».

Σοφία Ρίτσι και Έλιοτ Γκρέιντζ

Σοφία Ρίτσι, Έλιοτ Γκρέιντζ και κόρηΤο μεσαίο όνομα της Eloise, Samantha, τιμά την αείμνηστη μητέρα του Grainge , η οποία πέθανε το 2007 μετά από ένα πολύχρονο κώμα από επιπλοκές τοκετού.

Sofia Richie: «Παθαίνει νευρικούς κλονισμούς λίγο πριν γεννήσει» αποκαλύπτει ο πατέρας της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νατάσα Θεοδωρίδου: Γιατί λέει συνέχεια “όχι” στο να είναι κριτής σε Τalent Show;

Her News b

Bella Hadid: Η ενημέρωση για την απεξάρτιση της – «Είμαι σχεδόν 10 μήνες χωρίς αλκοόλ»

HerNews ka

Nicki Minaj: Έκανε πλαστική επέμβαση αφαίρεσης στήθους – «Έπρεπε να είχα βιαστεί»

HerNews ka