HerNews.gr
Διεθνή

Sofia Vergara: Λανσάρει τον δικό της καφέ και φωτογραφίζεται γυμνή

Η Sofia Vergara πόζαρε γυμνή με κόκκους καφέ στο στήθος της καθώς ανακοίνωσε ότι έχει δημιουργήσει από κοινού τη δική της μάρκα καφέ που ονομάζεται ¡DIOS MÍO ! COFFEE.

Είναι μια κολομβιανή μάρκα καφέ που αποτίει φόρο τιμής και γιορτάζει τις Λατίνες γυναίκες και τις γυναίκες καλλιεργητές καφέ, όπως κοινοποιήθηκε τη Δευτέρα.

Η μάρκα συνεργάστηκε με την Εθνική Ομοσπονδία Παραγωγών Καφέ, το πιο σημαντικό ίδρυμα καφέ στην Κολομβία, για την παραγωγή αυθεντικών κολομβιανών κόκκων καφέ υψηλής ποιότητας.

Το ¡DIOS MÍO! COFFEE κυκλοφορεί με τρία premium μείγματα. «Προέρχεται από την αγάπη μου για τον κολομβιανό καφέ και τα υψηλά μου πρότυπα όσον αφορά την ποιότητα του καφέ μου», δήλωσε η Sofia Vergara.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Vergara (@sofiavergara)

«Μεγάλωσα στην Κολομβία, πίνοντας κολομβιανό καφέ. Περάσαμε τα τελευταία χρόνια δημιουργώντας αυτά τα μείγματα με μια καταπληκτική ομάδα γυναικών καλλιεργητών καφέ πίσω μας».

«Οι γυναίκες αντιπροσωπεύουν το 30% των Κολομβιανών καλλιεργητών καφέ και είναι τιμή μας να αναδεικνύουμε τις οικογένειες και τις κληρονομιές τους μέσω του ¡DÍOS MIO!».

Αυτή είναι η πρώτη “εισβολή” της Sofia Vergara στη βιομηχανία του καφέ.

«Με καταγωγή από τα βουνά της Κολομβίας, όπου ο καφές είναι κάτι περισσότερο από ένα ρόφημα, είναι μια έκφραση πάθους και αυθεντικότητας,το ¡DÍOS MIO! COFFEE παραπέμπει στις παραδόσεις και τις γεύσεις της χώρας, ενώ γιορτάζει τις γυναίκες καλλιεργητές καφέ πίσω από τη μάρκα», ανέφερε ένα δελτίο τύπου.

Το όνομα, που μεταφράζεται σε «Θεέ μου!», είναι μια κοινή έκφραση που χρησιμοποιούν οι Λατίνοι.

Sofia Vergara: «Θα κάνω κάθε πλαστική χειρουργική επέμβαση που μπορώ»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα συντρίμμια του Τιτανικού όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί (Εικόνες)

HerNews ka

Jennifer Lopez: Οι όροι που θέτει στον Ben Affleck για να συνεχίσουν να είναι μαζί

HerNews ka

«Απασφαλίζει» η Έλεν Ντε Τζένερις: «Είμαι κακιά, ηλικιωμένη και gay»

HerNews ka