HerNews.gr
Διεθνή

Σοκάρει η Cara Delevingne για τον εθισμό της: «Μεθούσα σε ηλικία 8 ετών»

Η Cara Delevingne θυμήθηκε ότι είχε μεθύσει στον γάμο της θείας της όταν ήταν μόλις 8 ετών.

Ενώ συλλογιζόταν τους μακροχρόνιους αγώνες της με την κατάχρηση ουσιών, η Cara Delevingne θυμήθηκε τον γάμο της θείας της το 2001 κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στους Sunday Times που δημοσιεύτηκε στις 7 Ιουλίου.

«Μέθυσα εκείνη τη μέρα», είπε. «Ήμουν οκτώ, τι τρελή ηλικία να μεθύσεις».

Η Delevingne, η οποία είναι νηφάλια από το 2022, παραδέχτηκε ότι στράφηκε σε ουσίες για να «τη βοηθήσουν στις δύσκολες στιγμές».

«Πίστευα ότι τα ναρκωτικά και το αλκοόλ με βοήθησαν να αντεπεξέλθω», είπε στο περιοδικό. «Αλλά δεν το έκαναν, με κρατούσαν στεναχωρημένη και σε σούπερ κατάθλιψη. Νιώθω ότι έχω πάρει πίσω τη δύναμή μου και δεν με ελέγχουν άλλα πράγματα».

Μόλις το μοντέλο είδε φωτογραφίες παπαράτσι με την ίδια να συμπεριφέρεται αλλόκοτα μετά το φεστιβάλ Burning Man του 2022 δήλωσε: «Ακούστε, μπήκα σε αυτό, αυτή είναι η δουλειά μου, αυτό κάνω. Αλλά χωρίς αυτό θα ήμουν νηφάλια τώρα;».

«Δεν θα ήμουν ποτέ η Σάλι Μπόουλς στο Γουέστ Εντ, είμαι πολύ περήφανη για αυτό», είπε, αναφερόμενη στον ρόλο της στο «Καμπαρέ» του Γουέστ Εντ του Λονδίνου.

Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στο νέο μονοπάτι της, η Delevingne δεν κάνει παρέα με άλλους που πίνουν κατά τη διάρκεια πάρτι και φεστιβάλ.

Τον περασμένο μήνα, παρακολούθησε το φεστιβάλ Glastonbury στην Αγγλία, ενώ ήταν εντελώς νηφάλια.

Αναλογιζόμενη την εμπειρία, είπε: «Μύριζε άσχημα, πονούσαν τα πόδια μου και δεν έμεινα ξύπνια τόσο αργά, αλλά ήταν εξίσου διασκεδαστικό. Δεν θέλω ποτέ να αλλάξει η ζωή μου με αυτόν τον τρόπο».

Η ηθοποιός ανέφερε επίσης τη φωτιά που έκαψε την έπαυλή της στο Λος Άντζελες 7 εκατομμυρίων δολαρίων τον Μάρτιο, υποστηρίζοντας ότι πιθανότατα θα είχε κάνει κατάχρηση ουσιών ως μηχανισμό αντιμετώπισης.

Cara Delevingne: Γιορτάζει τα 2 χρόνια σχέσης με την σύντροφό της – «Είμαι τόσο τυχερή»

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νέο σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών ο Τζιανλούκα Βιάλι

HerNews ka

Κρις Χέμσγουορθ: Αποκαλύπτει γιατί δεν θέλει η 11χρονη κόρη του να ασχοληθεί με την υποκριτική μετά το κινηματογραφικό της ντεμπούτο

HerNews ka

Elon Musk: Εξετάζει το ενδεχόμενο να χρεώσει τους χρήστες του “X” για τη χρήση της πλατφόρμας

HerNews ka