HerNews.gr
Διεθνή

Σοκάρει η Πάρις Χίλτον για την κακοποίηση της: «Με έσερναν στους διαδρόμους, με έγδυσαν & με πέταξαν στην απομόνωση»

Η Πάρις Χίλτον θυμήθηκε ότι δέχθηκε «σεξουαλική κακοποίηση» και «έπαιρνε αναγκαστικά φάρμακα» από το προσωπικό του σχολείου Provo Canyon ως έφηβη, ενώ κατέθεσε στο Καπιτώλιο για την κακοποίηση που βιώνουν τα παιδιά στο σύστημα πρόνοιας της Αμερικής.

«Γνωρίζω από προσωπική πείρα τη ζημιά που προκαλείται από την τοποθέτηση σε εγκαταστάσεις θεραπείας για νέους», είπε η Χίλτον στην εναρκτήρια δήλωσή της στο Κογκρέσο στην Ουάσιγκτον την Τετάρτη.

Στη συνέχεια, η Πάρις Χίλτον θυμήθηκε πώς, όταν ήταν μόλις 16 ετών, την «τράβηξαν» από το κρεβάτι της και τη μετέφεραν στο σχολείο Provo Canyon στη Γιούτα, όπου επρόκειτο να αποκατασταθεί για την επαναστατική συμπεριφορά της.

«Αυτά τα προγράμματα υποσχέθηκαν θεραπεία, ανάπτυξη και υποστήριξη, αλλά δεν μου επέτρεψαν να μιλήσω, να κινηθώ ελεύθερα ή ακόμα και να κοιτάξω έξω από το παράθυρο για δύο χρόνια», εξήγησε.

Η Χίλτον στη συνέχεια ισχυρίστηκε: «Μου έδιναν αναγκαστικά φάρμακα και με κακοποίησαν σεξουαλικά το προσωπικό» πριν αποκαλύψει περισσότερες τραυματικές λεπτομέρειες.

«Με συγκρατούσαν βίαια και με έσερναν στους διαδρόμους, με έγδυσαν και με πέταξαν στην απομόνωση», πρόσθεσε.

Η Πάρις Χίλτον όπως και στο παρελθόν, δεν κατηγόρησε τους γονείς της, που την έγραψαν στο οικοτροφείο επειδή ισχυρίστηκε ότι «εξαπατήθηκαν» και «χειραγωγήθηκαν».

Η τραγουδίστρια του «Stars Are Blind» επεσήμανε πώς πολλά από αυτά τα παιδιά δεν έχουν γονείς που «τα ελέγχουν τακτικά», επιτρέποντας θανατηφόρα και τραγικά περιστατικά όπως ο θάνατος του Cornelius Fredericks.

«Ως μαμά, αυτές οι ιστορίες μου ραγίζουν την καρδιά», πρόσθεσε η Πάρις. «Η μεταχείριση που έπρεπε να υποστούν αυτά τα παιδιά είναι εγκληματική. Δεν θα σταματήσω μέχρι να είναι ασφαλής η νεολαία της Αμερικής».

Το 2020, η σταρ του ριάλιτι μίλησε για πρώτη φορά για την κακοποίησή της στο παρελθόν στο ντοκιμαντέρ της «This Is Paris».

Υποστήριξε τότε ότι το προσωπικό του Provo Canyon School φέρεται να την «εκφόβιζε» και να ήταν «σωματικά κακοποιητικοί», συμπεριλαμβανομένων φερόμενων χτυπημάτων και στραγγαλισμών μαθητών.

Η Universal Health Services, στην οποία ανήκει το Provo Canyon School, λέει στη Page Six ότι η εγκατάσταση πουλήθηκε από την προηγούμενη ιδιοκτησία της τον Αύγουστο του 2000 και επομένως «δεν μπορούν να σχολιάσουν τις λειτουργίες ή την εμπειρία των μαθητών πριν από εκείνη τη στιγμή».

Ωστόσο, αρκετοί πρώην φοιτητές, συμπεριλαμβανομένης της Kat Von D , έχουν υποστηρίξει τους ισχυρισμούς της Πάρις με τη διάσημη καλλιτέχνη τατουάζ να ισχυρίζεται ότι πέρασε τους «πιο τραυματικούς έξι μήνες» της ζωής της στο ίδρυμα.

Η Πάρις – που ζήτησε το κλείσιμο του σχολείου – πρόσθεσε στο Κογκρέσο την Τετάρτη: «Μου έχει προκαλέσει σοβαρή διαταραχή μετατραυματικού στρες και τραύμα που θα έχω για το υπόλοιπο της ζωής μου».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Απίστευτη αποκάλυψη για την βασίλισσα Ελισάβετ – «Ήταν φανατική θαυμάστρια τoυ The Crown»

Her News b

Matthew Perry: Τα «Φιλαράκια» δεν έλαβαν πρόσκληση στο αναμνηστικό αφιέρωμα του στα Emmys

HerNews ka

Διάσημες γυναίκες μιλούν για τον λόγο που δεν έγιναν μητέρες

Her News