HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Σοκάρει ο Ερρίκος Πετιλόν: «Έχω κάνει απόπειρα αυτοκτονίας πηδώντας από τον δεύτερο όροφο»

Σοκάρει ο Ερρίκος Πετιλόν με την αποκάλυψή του για τον εθισμό του στις ουσίες, αλλά και τις αυτοκτονικές του τάσεις.

Συγκεκριμένα, ο άλλοτε «ζεν πρεμιέ» της ελληνικής τηλεόρασης μίλησε στην εφημερίδα Espresso και στον δημοσιογράφο Γιάννη Αρμουτίδη, αποκαλύπτοντας πως έχει κάνει επέμβαση με μπαλονάκι και μπορεί ανά πάσα στιγμή να πάθει ανακοπή καθώς ζει μόνος του. «Θέλω να μπω σε έναν κλειστό χώρο, για ένα λογικό χρονικό διάστημα και όχι για πέντε χρόνια. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Έχω υποβληθεί σε επέμβαση με μπαλονάκι, ζω μόνος μου και μπορεί ανά πάσα στιγμή να πάθω ανακοπή. Δεν μπορώ να κόψω αυτό το “πράγμα” αν δεν μπω κάπου για βοήθεια. Είμαι γεννημένος με διπολική διαταραχή και παράλληλα υποφέρω και από εθισμό σε ουσίες», αποκάλυψε αρχικά ο Ερρίκος Πετιλόν.

Και πρόσθεσε: «Έχω πάει σε 25 κέντρα απεξάρτησης για ουσίες, και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στο ΚΕΘΕΑ μου είπαν ότι δεν δίνουν ούτε ασπιρίνη ούτε κανένα φάρμακο. Και εγώ δεν μπορώ να μην παίρνω κάτι. Εμφανίζω σύνδρομο στέρησης. Δεν θέλω να ζω με μεθαδόνη, θέλω να απεξαρτηθώ».

«Είμαι σε πολύ δύσκολη κατάσταση, είμαι άνεργος και πρέπει να δουλέψω, αλλά πρέπει να φροντίσω και την υγεία μου. Απόλυτη προτεραιότητα είναι να μπω σε έναν κλειστό χώρο βοήθειας. Τίποτα άλλο δεν ζητώ. Δεν είμαι στην καλύτερη κατάσταση της ζωής μου. Μπορεί ανά πάσα στιγμή να καταλήξω εδώ στο σπίτι που ζω ολομόναχος και να με βρουν έπειτα από ένα μήνα πεθαμένο», κατέληξε ο Ερρίκος Πετιλον.Στη συνέχεια αποκάλυψε πως έχει προσπαθήσει να δώσει τέλος στη ζωή του, σκέψη που περνάει πολλές φορές από το μυαλό του λέγοντας: «Ναι το έχω σκεφτεί και το έχω κάνει ούτως ή άλλως. Έχω πηδήξει από τον δεύτερο όροφο. Δεν είναι πρώτη φορά. Το έχω κάνει και πριν 20 χρόνια. Αυτό λοιπόν για να μην ξαναγίνει πρέπει να μπω κάπου και να με βοηθήσουν. Μόνος μου δεν μπορώ το σκέφτομαι συνεχώς θα φύγω από τον τέταρτο. Το έχω πει στους στενούς μου φίλους. Τώρα όμως είμαι χάλια δε μου κάνουν ούτε ένα τηλέφωνο με εξαίρεση την κολλητή μου την Ελισάβετ και δύο ακόμη άτομα».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αποκλειστικό: Ο Πάνος Ιζο, στενός φίλος της Ματούλας, μιλά για την φιλία τους και τις σχέσεις με τον γιο της & την νύφη της

HerNews ka

Success story: Ένας νέος πραγματοποιεί τα όνειρά του στο Παρίσι

Her News b

Η Φαίη Ρουμπίνη μιλά στο HerNews: «Είχα αρκετές δυσκολίες στο ξεκίνημά μου, δεν σου χαρίζεται τίποτα»

HerNews ka