HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Κανένα ταλέντο δεν είναι άλλοθι για κακοποιητική συμπεριφορά»

Στην εκπομπή Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου έδωσε συνέντευξη ο Σωτήρης Τσαφούλιας. Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε για την παράσταση «Ο Επισκέπτης», το Έτερος Εγώ, αλλά και το… ταλέντο.

«Ο Επισκέπτης είναι ένα έργο που πραγματεύεται την πίστη. Είμαι ιδιοκτήτης ναυτιλιακής εταιρείας και σκηνοθέτης. Κοιμάμαι λίγες ώρες για να τα καταφέρω. Κι επίσης έχω πάρα πολύ καλούς συνεργάτες που είναι το α και ω για να κάνεις πράγματα. Το Έτερος Εγώ δεν ευδοκίμησε με το Netflix, αλλά συζητάμε με άλλες μεγάλες πλατφόρμες», είπε αρχικά ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας είπε στη συνέχεια: «Δε μου αρέσει να σχολιάζω δηλώσεις αλλά αναγνωρίζω το δικαίωμα της γνώμης στον κάθε άνθρωπο και το δικαίωμα της έκφρασης. Δεν πιστεύω στα ταλεντόμετρα. Δεν πιστεύω ότι κανένα ταλέντο μπορεί να είναι άλλοθι για οποιαδήποτε κακοποιητική συμπεριφορά».

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στέφανος Κορκολής: “Το τσιγάρο με κατέστρεψε, δίνω συνεχώς μια μάχη”

georgegsp

Λάκης Γαβαλάς για Στέφανο Κασσελάκη: «Πόσοι φοράνε γόβες μέσα τους και το παίζουν με μουστάκι στη φάτσα τους;»

HerNews ka

Ιωάννα Τούνη: Γιατί έφυγε από το Just The Two Of Us

Her News b