HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σούπερ Κική για τον νέο της σύντροφο: «Με έκανε να απελευθερωθώ στο σεξ και στην τουαλέτα»

Ξανά ερωτευμένη είναι η Σούπερ Κική καθώς τους τελευταίους 6 μήνες βρίσκεται σε σχέση με τον γνωστό YouTuber και TikToker Tsamourai.

Το ζευγάρι που είναι αρκετά εκδηλωτικό στα social media, παραχώρησε μια κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου μίλησαν για τη γνωριμία τους και την σχέση τους.

«Είμαστε ζευγάρι, δεν το κρύβουμε κιόλας. Αλλά μας στέλνουν μηνύματα, δεν είναι και σίγουροι όλοι. Είμαστε έξι μήνες μαζί. Έκανε βίντεο στο Tik Tok και ήμουν μεγάλη θαυμάστριά του. Τον έβλεπα χρόνια και του σχολίαζα. Πήγα στην Θεσσαλονίκη και τον βρήκα, πήγαμε για καφέ. Του την έπεσα χύμα. Ένιωσα πολύ άνετα μαζί, με έκανε να απελευθερωθώ και στο κομμάτι του σεξ και στο κομμάτι της… τουαλέτας. Ήταν δώρο για μένα αυτό», δήλωσε η Σούπερ Κική.

«Το πιο αστείο περιστατικό που μας συνέβη ήταν όταν ανοίξαμε μια μπάμπουσκα σε ένα ξένο σπίτι, δεν ήταν μπροστά ο ιδιοκτήτης ήταν στην κουζίνα, άνοιξε η μπάμπουσκα έπεσε η στάχτη από μέσα, την ώρα που μας εξιστορούσε μέσα από την κουζίνα ότι είναι της γιαγιάς του που έχει “φύγει” από τη ζωή. Έριξα μετά εγώ από το τσιγάρο στάχτη, κλείσαμε τη μπάμπουσκα και δεν το ξανά είπαμε ποτέ», αποκάλυψε σε άλλο σημείο η γνωστή influencer.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Μega Καλημέρα»: Η Ελεονώρα Μελέτη κάνει πρεμιέρα στις 5 Σεπτεμβρίου

Her News

Νίκος Κοκλώνης: Η περίοδος της χρεοκοπίας, η ιστορία με τον Τζάστιν Μπίμπερ και ο Γιώργος Λιάγκας

HerNews ka

Ρένια Λουιζίδου: «Βεβαίως να επιστρέψει στη δουλειά ο Γιώργος Κιμούλης»

Her News b