HerNews.gr
Διασκέδαση

SPANK PARTY: Τα μοναδικά φετιχιστικά BDSM Fetish live shows επιστρέφουν στο Barbarella Live Athens by EROTICArt Festival

Τα τελευταία χρόνια οι «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» έφεραν στην επιφάνεια ένα
ταμπού της σεξουαλικής συμπεριφοράς που πολλοί και πολλές έκρυβαν καλά ως μυστικό. Μετά την κινηματογραφική ταινία, ο σαδομαζοχισμός και οι kinky φαντασιώσεις έγιναν mainstream θέμα συζήτησης, με πολλούς και πολλές να φωνάζουν ανοιχτά και να δηλώνουν πώς εγείρονται σεξουαλικά μέσα από τον σαδομαζοχισμό.

Αν και στο εξωτερικό η BDSM (σαδομαζοχισμός) κοινότητα μετράει πολλά χρόνια
παρουσίας με φεστιβάλ και event, στην Ελλάδα μόλις το 2008 παρουσιάστηκε στο ευρύ κοινό μέσα από το Erotica Expo που έγινε στην Αθήνα. Πλέον τα SPANK PARTY που αποτελούν αμιγώς event σαδομαζοχισμού έχουν γίνει must με κάθε χρόνο να
συγκεντρώνουν όλο και περισσότερο κοινό κάθε ηλικιών.Έτσι όπως και κάθε χρόνο στο φετινό Erotic Art Festival θα έχει την τιμητική της η ειδικά διαμορφωμένη BDSM αίθουσα, με τα μαζοχιστικά show, Spank Area.
Μάλιστα μετά το EROTICArt Festival την Παρασκευή 31 Μαϊου και το Σάββατο 1 Ιουνίου θα γίνουν δύο grand Spank Party στο Barbarella Live Athens (Ερμού 152, Αθήνα – πρώην Hotel Ermou)! Eκεί το κοινό θα βιώσει μια μυστικιστική εμπειρία όπου η κυριαρχία και η υποταγή είναι οι λέξεις κλειδιά για την διασκέδαση και ευχαρίστηση όχι μόνο όσων βρίσκονται πάνω στο στάδιο, αλλά και όσων μυημένων ή μη βρίσκονται στο κοινό!

Άνδρες και γυναίκες performer αλλά και απλός κόσμος που θέλει να δοκιμάσει, θα
επιδοθεί σε ένα show με φωτιές, μαστίγια, δεσίματα, αλυσίδες κολάρα με τον πόνο να αποτελεί το κύριο συστατικό της ηδονής!

Θα υπάρχει live show με περισσότερους από 40 ερμηνευτές που υποστηρίζουν το
EROTICart Festival με ηλεκτρονική χορευτική μουσική από γνωστούς dj’s.
Ζήστε την εμπειρία ενός SPANK party!

Περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια:
www.spank-party.com / www.eroticart.gr
Για κρατήσεις, καλέστε στο +30 694 4592093

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νίκος Απέργης: Η λαμπερή απονομή του χρυσού δίσκου «Κομμάτι Της Ζωής Μου»

HerNews ka

Hug me: Το All-day bar στη Νάξο είναι βγαλμένο από παραμύθι

Her News

Παρασκευή: Μια ημέρα, ένα όνομα

Her News b