HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Squirting: Είναι φυσιολογικό να μην το έχετε βιώσει έστω μία φορά;

Squirting

Το squirting, ή αλλιώς η γυναικεία εκσπερμάτωση, είναι μία από τις λειτουργίες του γυναικείου σώματος που έχει προκαλέσει αμέτρητες συζητήσεις, διαφωνίες και παρεξηγήσεις. Πολλοί θεωρούν αυτή τη φυσική αντίδραση ως κάτι ερωτικό, ενώ άλλοι την αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό ή αμηχανία.

Η επιστημονική έρευνα σχετικά με το φαινόμενο του squirting έχει δείξει ότι τα υγρά που εκκρίνονται μπορεί να περιέχουν ουρία, αλλά δεν είναι αποκλειστικά ούρα. Συγκεκριμένα, η σύνθεσή τους μπορεί να περιλαμβάνει επίσης υγρά από τις παραπεισθίους αδένες (γνωστές και ως Αδένες του Skene), τα οποία βρίσκονται κοντά στην ουρήθρα της γυναίκας.

Squirting

Όπως συμβαίνει με πολλά θέματα που αφορούν τη γυναικεία σεξουαλικότητα, υπάρχει μια τάση στην κοινωνία να μην συζητά ανοιχτά για αυτά, ή να τα περιβάλλει με ταμπού.

Squirting: Είναι φυσιολογικό να μην το έχετε βιώσει έστω μία φορά;

Το squirting είναι ένα φαινόμενο που δεν βιώνεται από όλες τις γυναίκες. Όπως αναφέρεται, ορισμένες γυναίκες μπορεί να το βιώσουν επανειλημμένα, ενώ άλλες μπορεί ποτέ στη ζωή τους. Όπως συμβαίνει με πολλές φυσιολογικές λειτουργίες του σώματος, υπάρχει μια ευρεία ποικιλία στο πώς το κάθε άτομο αντιδρά.

squirting

Στην κουλτούρα του πορνό, πολλά φαινόμενα, συμπεριλαμβανομένου του squirting, παρουσιάζονται με υπερβολικό τρόπο ή ακόμη και με ατυχής παραποίηση. Αυτό γίνεται γιατί το πορνό είναι μια μορφή ψυχαγωγίας και συχνά υπερβάλλει για να προσελκύσει το κοινό. Είναι σημαντικό για τα άτομα να καταλαβαίνουν τη διαφορά μεταξύ της παράστασης στην οθόνη και της πραγματικής ζωής.

Το ότι κάποιος δεν έχει βιώσει το squirting δεν τον καθιστά λιγότερο σεξουαλικό ή λιγότερο “κανονικό”. Η σεξουαλικότητα και οι φυσικές αντιδράσεις του σώματος ποικίλλουν από άτομο σε άτομο.

 

Νεότερα Άρθρα

Τελικά πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε σεξ με βάση την ηλικία μας;

HerNews ka

Μόνο για σεξ | Τα 6 μηνύματα που δείχνουν πως δε σε βλέπει και τόσο σοβαρά!

HerNewskl

12 τραγούδια για.. μετά τις 12:00!

Her News b