HerNews.gr
Διεθνή

Στα δικαστήρια Τζένιφερ Άνιστον – Μπραντ Πιτ: Του ζητά αποζημίωση 100 εκατ. δολάρια

Σαν να μην έφταναν τα δικαστικά μπλεξίματα με την πρώην σύζυγό του, Αντζελίνα Τζολί, τώρα ο Μπραντ Πιτ καλείται να αντιμετωπίσει στα δικαστήρια και τη Τζένιφερ Άνιστον.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Marca», η Τζένιφερ Άνιστον αναμένεται να καταθέσει μήνυση κατά του Μπραντ Πιτ και να του ζητήσει αποζημίωση ύψους 100 εκατ. δολαρίων για «οικονομικές εκκρεμότητες». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι εκκρεμότητες πιθανότατα αφορούν την εταιρεία παραγωγής «Plan B» που είχαν ιδρύσει μαζί όταν ήταν ζευγάρι.

Στα δικαστήρια Τζένιφερ Άνιστον – Μπραντ Πιτ: Το παρασκήνιο

Παρά το διαζύγιο, η Τζένιφερ Άνιστον έχει ακόμα τον τίτλο της συνιδιοκτήτριας της εταιρείας παραγωγής όταν αυτή πέρασε στον Μπραντ Πιτ. Όμως, ο γνωστός ηθοποιός ετοιμάζεται να την πουλήσει, χωρίς να δώσει στην πρώην σύζυγό του όσα αξιώνει από τις εισπράξεις των ταινιών.

Οπότε, η Τζένιφερ Άνιστον σκοπεύει να διεκδικήσει τις αμοιβές της από τις ταινίες που συμμετείχε η «Plan B» στην παραγωγή τους, εκ των οποίων μερικές ήταν και blockbuster και βραβεύτηκαν με Όσκαρ, όπως το «12 Χρόνια Σκλάβος» και το «Moonlight».

«Δεν πρόκειται όμως μόνο για χρήματα. Όσον αφορά την Τζενιφερ Άνιστον, αυτό που είναι εξίσου σημαντικό είναι η τιμή της. Το θέμα είναι ότι ήταν συνδημιουργός και ιδρυτής της Plan B. Ενώ τεχνικά πήγε στον Μπραντ Πιτ, δεν έχει πάρει τα εύσημα που της άξιζαν για το χτίσιμό της από το μηδέν», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της αγαπημένης ηθοποιού.

Η ίδια πηγή σημείωσε ότι «η Τζεν περιμένει τουλάχιστον αναγνώριση και συμμετοχή σε περίπτωση που η πώληση του Μπραντ προχωρήσει. Η ηθοποιός επιθυμεί την επιλογή να συνεργαστεί με όποιον την αναλάβει».

«Σταγόνα στον ωκεανό τα 100 εκατομμύρια αν γίνει η πώληση»

«Αν ο Μπραντ θέλει να κάνει το σωστό για την Τζεν, θα βάλει το χέρι στην τσέπη και θα της δώσει μια επιταγή 100 εκατομμυρίων δολαρίων, η οποία θα είναι σταγόνα στον ωκεανό αν η πώληση γίνει», πρόσθεσε η πηγή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπραντ Πιτ έχει δικαστικές περιπέτειες και με την Αντζελίνα Τζολί, η οποία τον κατηγορεί για κακοποιητική συμπεριφορά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οι 8 χώρες του κόσμου που επλήγησαν από τους περισσότερους σεισμούς

HerNews ka

Chiara Ferragni: Με εντυπωσιακές εμφανίσεις στην πρεμιέρα του reality show της

Her News

Συγκλονιστικές στιγμές: H ΕΜΑΚ έβγαλε ζωντανή 20χρονη μέσα από τα συντρίμμια στην Τουρκία

Her News