HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η απόφαση του Happy Day για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον σάλο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά της τον τελευταίο καιρό μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day.

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, στο «Happy Day» πάρθηκε η απόφαση να μην ασχοληθούν άλλο με αυτό το θέμα. Ως εκπομπή, επέλεξαν να αφήσουν την Κωνσταντίνα να απολαύσει αυτήν την όμορφη περίοδο της εγκυμοσύνης που διανύει.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Σεβόμαστε την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και κατεβάζουμε τους τόνους»

«Εμείς έχουμε αποφασίσει ως εκπομπή να σεβαστούμε αυτή την όμορφη περίοδο που ζει η Κωνσταντίνα. Να κατεβάσουμε γενικά όλοι τους τόνους» ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ότι θέματα έχει να λύσει, όποιες συγγνώμες θέλει να ζητήσει και με όποιον θέλει να λύσει την όποια παρεξήγηση, μπορεί να το κάνει σε μια άλλη χρονική περίοδο», είπε.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε στη συνέχεια: «Τώρα δεν είναι το σωστό timing. Και γενικώς ας χαμηλώσουμε όλοι τους τόνους. Δεν νομίζω ότι έχει νόημα αυτή τη στιγμή αυτή η κουβέντα».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κάτια Δανδουλάκη: «Θέλω όταν “φύγω” από τη ζωή να βρίσκομαι στο θέατρο ή σε ένα πλατό»

HerNews ka

Τέτα Καμπουρέλη: Η πρώτη αντίδραση για τη σχέση του πρώην συζύγου της – «Είμαι τελείως αδιάφορη»

georgegsp

Η Πέγκυ Ζήνα συγκινεί: “Θα πήγαινα οπουδήποτε για να αποκτήσω ένα μωρό”

georgegsp