HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Η Ελένη Φουρέιρα μας εκμυστηρεύτηκε ότι “μακάρι να μας ευλογήσει ο Θεός για ένα παιδί”»

Η Ελένη Φουρέιρα είναι έγκυος και επιβεβαίωσε τις φήμες με δύο υπέροχες φωτογραφίες μαζί με τον σύντροφό της στα social media. Η τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της από τον ποδοσφαιριστή, Αλμπέρτο Μποτία.

Την είδηση για την πρώτη εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα σχολίασε με τους συνεργάτες της η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή Happy Day, στέλνοντας τις ευχές της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία δεν αρνούνταν ότι ήθελαν παιδί»

«Με το καλό το μωράκι τους. Μια τόσο ωραία φωτογραφία, δεν ξέρεις τι να θαυμάσεις. Την κοιλίτσα; Γενικώς είχε κυκλοφορήσει η φήμη, αλλά ένα τόσο χαρμόσυνο γεγονός, μόνο όταν αποφασίζει ο άμεσα ενδιαφερόμενος να το επιβεβαιώσει, το επιβεβαιώνει.

Πριν από δύο χρόνια είχαμε συναντήσει την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία σε ένα παιδικό πάρτι μίας φίλης μας. Η Ελένη ήταν τόσο γλυκιά και τρομερή με τα παιδάκια όλα. Μιλούσε με όλα τα κοριτσάκια και ήταν πολύ γλυκιά» σχολίασε η παρουσιάστρια.

Και συνέχισε: «Και μας εκμυστηρεύτηκε ότι “μακάρι να μας ευλογήσει ο Θεός”. Δεν αρνούνταν ότι ήθελαν ένα παιδάκι. Με το καλό Ελένη μου, να έρθει το παιδάκι σας», ήταν οι ευχές της Σταματίνας Τσιμιτσιλή για την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τόνια Σωτηροπούλου: «Αυτό που με έκανε να ερωτευτώ βαθιά τον Κωστή Μαραβέγια είναι…»

georgegsp

Νίκος Κοκλώνης: Η απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα μετά τη δήλωση ότι «μπαίνει μέσα 100.000 ευρώ το επεισόδιο στο J2US»

Her News b

Το «Σπίτι με το MEGA» υποδέχεται τον Κώστα Τουρνά

georgegsp