HerNews.gr
Social News

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στην Ύδρα με την οικογένεια της για το Πάσχα

Στην πανέμορφη Ύδρα βρίσκονται η Σταματίνα Τσιμτσιλή κι ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός μαζί με τα τρία τους παιδιά. Όλοι μαζί θα απολαύσουν στο πανέμορφο νησί τις διακοπές του Πάσχα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του Alpha Σταματίνα Τσιμτσιλή, δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου έδωσε μια γεύση από τις εξορμήσεις της ίδιας και της οικογένειας της, αλλά ανέδειξε και τις όμορφες γωνιές του νησιού.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)

«Εύχομαι να περνάτε υπέροχα! Μετά από δύο χρονιές που το Πάσχα μείναμε σε κλοιό ασφαλείας λόγω covid επιτέλους μπορούμε να απολαύσουμε την υπέροχη χώρα μας. Καλή Ανάσταση » ευχήθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)

Aκολουθήστε μας στo Google News  

Νεότερα Άρθρα

Σαμπρίνα: Υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές η τραγουδίστρια

HerNews ka

Στηβ Κακέτσης: Το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Άντζελας Δημητρίου- «Καλό ταξίδι μεγάλη μου αγάπη»

HerNews ka

Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: Έκαναν αναπαράσταση το viral ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη

HerNews ka