HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ: Ο πασίγνωστος καλλιτέχνης που θα τραγουδήσει στον γάμο τους

Το πρωί της Δευτέρας 20 Μαΐου σχολιάστηκε στην εκπομπή «Happy Day» η εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπεθ στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Κατά τη διάρκεια μιας αντιπαράθεσης που είχε ο Δημήτρης Παπανώτας με τον Δήμο Βερύκιο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε τον λόγο για να κάνει μια αποκάλυψη αναφορικά με τον επερχόμενο γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ.«Εγώ θα πω μόνο ότι έχω βαρεθεί να ζούμε για τους άλλους σε αυτή τη χώρα. Θα ήθελα να κάνω μια αποκάλυψη και είναι κάτι που δεν έχει ακουστεί. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπεθ στα Χανιά. Σας αναφέρω μια πληροφορία που έχω. Δεν ξέρω αν θα είναι μόνο εκείνος, αλλά γνωρίζω ότι μέχρι στιγμής ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει δεχτεί πρόταση». 

Όσα δήλωνε ο Στέφανος Κασσελάκης για τον γάμο του

«Όταν αποφασίσαμε να κατέβω για πρόεδρος – εννοείται ότι τον ρώτησα – σχεδιάζαμε να παντρευτούμε, εκείνος θεωρούσε ότι θα κέρδιζα, εγώ ότι θα πήγαινα καλά. Μετά την ανακοίνωσή μου, έλεγα ότι θα κερδίσω. Δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου εκείνος θεωρούσε ότι θα κέρδιζα. Γι’ αυτό είπε ότι ήδη είχαμε αποφασίσει να μείνουμε 10 χρόνια στην Ελλάδα. Τώρα που είμαι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μείνουμε για πάντα», δήλωσε σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιάννης Λουκάκος: Ποιοι οι λόγοι που δεν βρίσκεται πλέον στην τηλεόραση

Her News

Ραμόνα Βλαντή: «Με ενοχλεί που η Σοφία Χατζηπαντελή δεν ξέρει από μόδα»

HerNews ka

Φως στο Τούνελ: Το ανατριχιαστικό trailer της σημερινής εκπομπής για την υπόθεση της Πάτρας

Her News b