HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Αδειάζει» τη μητέρα του – «Αυτά τα πράγματα είναι αστεία»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, επέστρεψε στην Ελλάδα λίγες ημέρες μετά το Ρολάν Γκαρός, με σκοπό να ξεκουραστεί για λίγες ημέρες και να «φορτίσει» τις μπαταρίες του. Μάλιστα στο πλευρό του είχε την Πάουλα Μπαντόσα καθώς φαίνεται πως ξεπέρασαν τα “σύννεφα” στη σχέση τους και είναι και πάλι μαζί.

Την ώρα που έφτασε στο αεροδρόμιο  Ελευθέριος Βενιζέλος, συνάντησε την κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», όπου μίλησε στην Αναστασία Ζάρκα για το Ρολάν Γκαρός. Απάντησε επίσης και στις πρόσφατες δηλώσεις της μητέρας του, η οποία τόνισε πως η Πάουλα Μπαντόσα δεν έχει αυτοπεποίθηση.«Δεν έχω την ευκαιρία να έρχομαι συχνά στην Ελλάδα, οπότε θα ξεκουραστώ. Το Ρολάν Γκαρός πήγε σχετικά εντάξει, φυσικά πίστευα ότι θα μπορούσε να πάει πολύ καλύτερα κυρίως λόγω των αποτελεσμάτων. Τα έδωσα όλα 100%», δήλωσε αρχικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος απευθυνόμενη στον Έλληνα τενίστα είπε: «Ήρθατε στην Ελλάδα με την κα Μπαντόσα και έτσι δίνετε τέλος στις φήμες χωρισμού…», με τον ίδιο να απαντά: «Ναι, σωστά. Αυτό έχει γίνει εδώ και μερικές εβδομάδες».

«Δεν είναι αλήθεια αυτό που είπε η μητέρα μου. Η κα Μπαντόσα έχει πάρα πολλή αυτοπεποίθηση και δυστυχώς πρέπει να φύγουμε αυτή τη στιγμή. Με συγχωρείτε. Φυσικά και είμαι ερωτευμένος, είμαστε φανταστικά το ίδιο και η Πάουλα. Αυτά τα πράγματα είναι αστεία», είπε κλείνοντας ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφορικά με τις δηλώσεις που έκανε η μητέρα του.

Οι δηλώσεις της μητέρας του

«Κανείς δεν ρώτησε την άποψή μου για αυτή τη σχέση και για την ακρίβεια δεν είχα και κάποια άποψη. Όταν ήταν μαζί δεν είδα ποτέ την Πάουλα να παίζει τένις. Από τον καιρό που τη γνωρίζω ήταν πολύ καλή απέναντί μου. Δεν είναι ένα άτομο με αυτοπεποίθηση, αν και μερικές φορές δίνει αυτή την εντύπωση. Επίσης, χρειάζεται μεγάλη στήριξη και πρέπει να μάθει πράγματα, να έχει εμπειρίες. Με τα καλά και τα κακά είμαι μαζί τους γιατί είναι νέοι. Δεν είναι μόνο το τένις και οι σχέσεις, είναι πολλά πράγματα που συμβαίνουν από πίσω. Όταν χρειάζονται τη στήριξή μου θα είμαι πάντα εκεί για εκείνους», είχε δηλώσει πριν από μερικές ημέρες η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, Τζούλια, στο «Πρωινό».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άντζελα Δημητρίου: Η απάντηση στις δηλώσεις του Στάθη Αγγελόπουλου

Her News

Λεωνίδας Κακούρης: Η πρώτη αντίδραση του Γιάννη Χουβαρδά για την αποχώρησή του από τον «Βασιλιά Ληρ»

HerNews ka

Μαρία Ιωαννίδου: Όσα αποκάλυψε για τη φαντασμαγορική πρόταση γάμου από τον Φρέντυ Γερμανό

HerNews ka