HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Στέλιος Κουδουνάρης: «Πριν πολλά χρόνια έκλαψα γιατί ένας πελάτης με είχε κοροϊδέψει»

Καλεσμένος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» το πρωί της Τρίτης (28/5) ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Δεν κρίνω τι φοράνε οι άνθρωποι στην καθημερινότητα, παρατηρώ. Αν κάποιος δεν θέλει την γνώμη μου δεν μου πέφτει λόγος, εγώ παρατηρώ αλλά ποτέ με κριτική διάθεση» είπε αρχικά ο σχεδιαστής μόδας.

Ερωτηθείς αν υπάρχει αλλαγή του τρόπου που ντύνονται οι άνθρωποι σήμερα απάντησε: «Παρατηρώ απελευθέρωση σε κάποιους άντρες και γυναίκες και κάποιους άλλους που είναι εγκλωβισμένοι σε στερεότυπα που τα καλλιεργούν και στα παιδιά τους. Όμως μου κάνει φοβερή εντύπωση  -και το λέω με θετικό πρόσημο – που έρχονται κορίτσια στο κατάστημα με συγκεκριμένο σωματότυπο και λες ότι σε αυτή την γυναίκα πάει το τάδε ρούχο, και μου ζητάνε κάτι τελείως αντίθετο».«Η οικογένεια μου ασχολείται με τα ρούχα, είχαν άποψη για την ένδυση με την έννοια της επιχείρησης όχι ως δημιουργία. Μάλιστα περνούσε μια περίοδος κρίσης η ένδυση, όταν εγώ διάλεξα να ασχοληθώ με την μόδα κι υπήρχε στο μυαλό των δικών μου να κάνω ένα άλλο επάγγελμα πιο ασφαλές και κερδοφόρο. Οπότε στην αρχή είχαν κάπως αρνητική αντιμετώπιση, βεβαίως όταν κάποιος θέλει να κάνει κάτι κανείς δεν τον εμποδίζει. Τώρα είναι πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για εμένα και χαίρομαι που δεν τους άκουσα».

«Με βλέπω μερικές φορές και λέω ”αχ Θέε μου πάλι φωνάζω”»

Στο πέρασμα του χρόνου ο πετυχημένος σχεδιαστής όπως είπε χαρακτηριστικά «έχει αλλάξει ο Στέλιος, έχει αλλάξει και ο Κουδουνάρης». Ενώ για τους στόχους στην δουλειά του είπε ότι έχουν μείνει οι ίδιοι και είναι πιο μεγάλοι. «Σαν άνθρωπος έχω ”ανοίξει”, είμαι πιο ευέλικτος και προσαρμοστικός», παραδέχθηκε.

Αναφερόμενος στην τηλεοπτική του παρουσία στο ριάλιτι μόδας «My style Rocks» αποκάλυψε στην Δανάη Μπάρκα και στον Άρη Κοαβατζίκη «με βλέπω μερικές φορές και λέω ”αχ Θεέ μου πάλι φωνάζω”».

«Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή αυτή, ήθελα να τα παρατήσω όλα»

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του και πώς αντιδράει σχολίασε:

«Εγώ γενικά κλαίω και ξεσπάω. Δεν  ντρέπομαι καθόλου να δακρύσω και να ξεσπάσω. Πριν πολλά χρόνια έκλαψα γιατί ένας πελάτης με είχε κοροϊδέψει. Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή αυτή, έκλαιγα κι ήθελα να τα παρατήσω όλα».

Ενώ για το μέλλον του στο ριάλιτι μόδας σχολίασε ο Στέλιος Κουδουνάρης: «Το αγαπάω και το λατρεύω, κάποια στιγμή όμως πρέπει να ολοκληρωθεί αυτή η σχέση».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Μουκίδης: «Ο Κωνσταντίνος Αργυρός διαφημίζει χάμπουργκερ. Τόση ανάγκη από λεφτά έχει;»

HerNews ka

Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Ελένη Τσολάκη: «Σπαταλήθηκες σε κουτσομπολιό της πλάκας»

Her News

Νίκος Κοκλώνης- J2US: Πρόσωπο- έκπληξη ετοιμάζεται να διεκδικήσει για την κριτική επιτροπή

HerNewskl