HerNews.gr
Social News

Στη Μύκονο η Kylie Minogue: Ξετρελαμένη με την Ελληνική κουζίνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ρυθμούς VIP αφίξεων η Μύκονος, αφού στο νησί των Ανέμων βρίσκεται εδώ και τρεις ημέρες η Kylie Minogue. Η σούπερ σταρ της ποπ καταγράφηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV να γευματίζει σε ταβέρνα στην Αγία Άννα.

Η 55χρονη τραγουδίστρια, η οποία συνοδευόταν από τον ατζέντη της και μια φίλη της, παρήγγειλε και δοκίμασε θαλασσινά. Όπως φαίνεται και στα πλάνα, ήταν απλά ντυμένη, με καπέλο στο κεφάλι και γυαλιά ηλίου προκειμένου να περάσει απαρατήρητη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mykonos Live Tv, επισκέφθηκε την ίδια ταβέρνα για δεύτερη φορά μέσα σε τρία 24ωρα δηλώνοντας ενθουσιασμένη με την ελληνική κουζίνα.

Το πρόγραμμα διακοπών της Kylie Minogue στην Μύκονο περιλάμβανε και βόλτα με σκάφος για βουτιές στα τιρκουάζ νερά της Ρήνειας. Σημειώνεται ότι είναι η τρίτη φορά την τελευταία δεκαετία που επισκέπτεται την Μύκονο. Το 2016 έκανε διακοπές στο νησί μαζί με τον τότε αρραβωνιαστικό της Joshua Sasse ενώ το 2021 βρέθηκε στην Μύκονο στο πλαίσιο των γυρισμάτων του Germany’s Next Top Model, καθώς ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του γερμανικού ριάλιτι.

Δείτε το βίντεο

Νωρίτερα εντοπίστηκε σε συναυλία των Coldplay στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Συμμετείχε με περισσότερους από 50.000 θαυμαστές που συγκεντρώθηκαν στο στάδιο για την πρώτη από τις δύο συναυλίες των Coldplay το Σάββατο και την Κυριακή.

Ντοκιμαντέρ του Netflix για την Minogue;

Η Kylie Minogue φέρεται να υπέγραψε επταψήφιο συμβόλαιο με το Netflix το περασμένο Σάββατο για ένα ντοκιμαντέρ “fly on the wall”.

Η τραγουδίστρια που αυτή τη στιγμή απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα – φέρεται να έχει “εγκλωβιστεί” σε έναν πόλεμο προσφορών με τους γίγαντες του streaming εδώ και μήνες.

Ωστόσο, το Netflix κέρδισε τους αντιπάλους της Apple+ και της Disney, καθώς φέρεται να έχουν πλέον τα δικαιώματα για την ιστορία της Kylie και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν αργότερα φέτος, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Minogue (@kylieminogue)

Μια πηγή είπε στη Mirror: «Υπήρξε ένας σοβαρός πόλεμος προσφορών για αυτό. Η Kylie είχε μια απίστευτη ζωή, από το να πρωταγωνιστήσει στο Neighbors μέχρι να γίνει σύμβολο της ποπ και να κυριαρχεί στα charts δεκαετίες αργότερα».

«Έχει μια τεράστια βάση θαυμαστών, οπότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα προσελκύσει τεράστιο κοινό. Γι’ αυτό οι προσφορές έφτασαν τόσο ψηλά – όλοι είναι πολύ ενθουσιασμένοι».

Μετά τη θητεία της στο Neighbours, έγινε η Πριγκίπισσα της ποπ και είχε ρεκόρ πωλήσεων άνω των 80 εκατομμυρίων. Έχει επίσης κυκλοφορήσει 16 άλμπουμ και επτά από αυτά ήταν το Νο. 1.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δούκισσα Νομικού: Συγκλονιστικά εντυπωσιακή στο διεθνές Walk Your Worth Le Défilé του Παρισιού

Her News

Britney Spears: Χορεύει τόπλες στο κρεβάτι και ένας άνδρας την… γλείφει – ΒΙΝΤΕΟ

HerNews ka

Άννα Μπεζάν: “Όταν έμαθα σε μία τόσο σύντομη σχέση ότι είμαι έγκυος φρίκαρα”

HerNewskl