HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Στην Ελλάδα η Kim Kardashian και η Kendall Jenner με τον Bad Bunny – (ΦΩΤΟ)

Στην Ελλάδα βρίσκεται η Kim Kardashian με την αδερφή της Kendall Jenner, τον σύντροφό της Bad Bunny και την μητέρα τους Kris Jenner. Η είδηση αποκαλύφθηκε από τον Θάνο Βάγιο στην εκπομπή «Το Πρωινό» το πρωί της Πέμπτης 26/7.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος οι πασίγνωστες σταρ ταξίδεψαν στις Σπέτσες, εκεί όπου βρίσκεται ο στενός οικογενειακός τους φίλος Jeff Bezos με την σύντροφό του Lauren Sanchez, οι οποίοι τους φιλοξενούν στην υπερπολυτελή θαλαμηγό τους.

Η εκπομπή εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα τους από την Τετάρτη 26/6 στο λιμάνι του νησιού, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπήρχαν αρκετοί σωματοφύλακες γύρω τους.Σε άλλα πλάνα που εξασφάλισε «Το Πρωινό» βλέπουμε την Kendall Jenner σε ταβέρνα με την παρέα της και τον σύντροφό της Bad Bunny, με τον οποίο όπως όλα δείχνουν είναι ξανά ζευγάρι.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ανήλικος τηλεθεατής έστειλε στην Ελένη Βουλγαράκη selfie που βγήκε ο ίδιος με την Kim Kardashian στις Σπέτσες, αλλά και βίντεο στο οποίο απαθανατίζονται πεντακάθαρα η Kendall Jenner, η μητέρα τους, ο Bad Bunny, ο Jeff Bezos και η Lauren Sanchez να βγαίνουν από την ταβέρνα.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πέτρος Κωστόπουλος: «Είμαι αυστηρός όταν ξεπεραστούν τα όρια»

Her News

Αλέξης Κούγιας: «Δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με το τι μετέφερε το εμπορικό τρένο»

HerNews ka

Γιάννης Ξανθόπουλος: Μετά το δυστύχημα που ενεπλάκη – «Προσπαθεί μέρα με τη μέρα να σταθεί στα πόδια του»

HerNews ka