HerNews.gr
Ελλάδα

Στην UNESCO Πειραιώς και Νήσων στον Πειραιά η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Η εξοχότατη Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, επισκέφθηκε την Κυριακή (5/2) το κτίριο των δομών κοινωνικής ένταξης του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων στον Πειραιά, όπου την υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Ομίλου, Ιωάννης Μαρωνίτης.

Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνόδευσε ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γιώργος Σταμάτης.

Στο πλαίσιο της παρουσίας της στις εγκαταστάσεις της Δομής, η κα Σακελλαροπούλου προσέφερε φαγητό στους ωφελούμενους που φιλοξενούνται στο κτίριο της οδού Μυκάλης, αλλά και στους άστεγους που έχουν μεταφερθεί στον χώρο εκτάκτως τις τελευταίες ημέρες λόγω του σχεδίου ενεργειών για πρόληψη και αντιμετώπιση θεμάτων Πολιτικής Προστασίας.

Παράλληλα, η κυρία Σακελλαροπούλου, συνομίλησε με τους ωφελούμενους της UNESCO Πειραιώς και Νήσων ενώ ενημερώθηκε από τον κ. Μαρωνίτη για τις συνθήκες φιλοξενίας, ιδιαίτερα την δεδομένη χρονική στιγμή κατά την οποία η Αττική πλήττεται από την κακοκαιρία και τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Η παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας στις εγκαταστάσεις της Δομής, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον όμιλο και μας τροφοδοτεί με δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ένα έργο που έχει πάντα στο επίκεντρο την προσφορά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Νεότερα Άρθρα

Το σχέδιο της ΑΑΔΕ: Εξπρές επιστροφές ΦΠΑ σε επαγγελματίες & επιχειρήσεις

Her News

Προειδοποίηση Καλλιάνου: Έρχεται ο πρώτος καύσωνας για το καλοκαίρι με 40άρια

Her News

Ο εφιάλτης των Τεμπών μέσα από τα μάτια των γιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας

Her News b