HerNews.gr
Ελλάδα

Στην Ύδρα το βίντεο για την καλοκαιρινή καμπάνια της Aimé Leon Dore

«Άρωμα» Ελλάδας έχει η φετινή καλοκαιρινή κολεξιόν της πασίγνωστης εταιρίας ρούχων Aimé Leon Dore με έδρα τη Νέα Υόρκη, της οποίας ο δημιουργός έχει μάλιστα καταγωγή από την Ελλάδα.

Η εταιρία επέλεξε το μαγευτικό νησί της Ύδρας για να πραγματοποιήσει το promo βίντεο για την καλοκαιρινή κολεξιόν, η οποία αντιπροσωπεύει την απλότητα με τα έντονα σχέδια.

Στο εντυπωσιακό βίντεο το οποίο συνοδεύεται από τον ήχο του «Σήκω χόρεψε κουκλί μου» που αναρτήθηκε στο Instagram της Aimé Leon Dore αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι: «Στόχος μας είναι να δημιουργούμε κομμάτια μοναδικής αισθητικής».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aimé Leon Dore (@aimeleondore)

Στην ενότητα των σχολίων, οι ακόλουθοι της εταιρίας αποθέωσαν την Ύδρα με μερικά από τα σχόλια να γράφουν «Η Ύδρα είναι η καλύτερη. Δεν έχει αλλάξει από τότε που την πρωτοεπισκέφτηκα πριν από 37 χρόνια. Πραγματικά ξεχωριστό μέρος» και «Ήμουν στην Ύδρα πέρυσι. Ένα από τα καλύτερα νησιά ever».

Όπως θα δείτε, το βίντεο έχει φτιαχτεί με τρόπο που θυμίζει παλιές vintage εποχές με την κολεξιόν να ταιριάζει «γάντι» στο concept.

Η Aimé Leon Dore (προφέρεται ah-mey lee-on door) είναι μια επωνυμία μόδας και lifestyle που ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2014 από τον Teddy Santis.  Με έδρα το Κουίνς της Νέας Υόρκης , το κατάστημα ναυαρχίδα της μάρκας βρίσκεται στην οδό Mulberry στη Nolita, στο Μανχάταν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aimé Leon Dore (@aimeleondore)

Ο σχεδιασμός της μάρκας είναι επηρεασμένος από το κλασικό χιπ χοπ και το μπάσκετ, και τις εμπειρίες του Teddy Santis που μεγάλωσε μεταξύ των Queens και της Ελλάδας τη δεκαετία του 1990.  Ο Santis έχει επίσης δημιουργήσει τη μπουτίκ streetwear των αρχών του 2000 “Nom De Guerre” ως μία από τις “μεγαλύτερες εμπνεύσεις του.

«Είναι ρούχα που φοράει ο παππούς μου στο χωριό κάθε μέρα, αλλά και όσα επιλέγει ο LeBron James. Πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα, αλλά κοινός παρονομαστής είναι οι λόγοι για τους οποίους τα φορούν αυτοί οι δύο άνθρωποι – επειδή τους αντιπροσωπεύουν.Teddy Santis Aimé Leon Dore Interview | HypebeastΔεν αντανακλούν τάσεις, είναι ρούχα που συμπληρώνουν την προσωπικότητά τους, τους βοηθούν να μένουν συντονισμένοι με το είναι τους», δήλωσε ο Teddy Santis πέρυσι σε συνέντευξη του στην ελληνική Vogue.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καιρός: Καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις από το μεσημέρι

Her News b

Δίκη για τον βιασμό 12χρονης στον Κολωνό: Η μητέρα της επιτέθηκε στον Ηλία Μίχο μέσα στο δικαστήριο – ΒΙΝΤΕΟ

HerNews ka

Σάλος με κακοποίηση ζώου στα Ιωάννινα – Αγροτικό έσερνε γαϊδουράκι σε κεντρικό δρόμο

Her News