HerNews.gr
Ελλάδα

Στο νοσοκομείο η Πάολα: Αποκλειστικές πληροφορίες του HerNews

Στο νοσοκομείο νοσηκεύεται η αγαπημένη ερμηνεύτρια Πάολα, από τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, με βαριά γρίπη που την ταλαιπωρεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του HerNews και της δημοσιογράφου Κατερίνας Αλεξανδρίδου, η Πάολα δεν θα τραγουδήσει απόψε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με τον Γιάννη Πλούταρχο, έτσι το κέντρο θα λειτουργήσει χωρίς εκείνη.

Απο την προηγούμενη εβδομάδα, λόγω της συγκεκριμένης γρίπης, η Πάολα δεν δέχτηκε κόσμο στο καμαρίνι της, καθώς αισθανόταν ήδη άρρωστη και δεν ήθελε να κολλήσει κάποιον απο τους θαυμαστές της.

Τα συμπτώματα όμως επιδεινώθηκαν, με αποτέλεσμα η ερμηνεύτρια να αναγκαστεί τελικά να νοσηλευτεί.

Το στενό περιβάλλον της Πάολας δηλώνει στο HerNews ότι εύχεται αύριο Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, να είναι καλύτερα και να έχει βελτιωθεί η υγεία της, ώστε να επανέλθει και να μπορέσει να εμφανιστεί στο νυχτερινό κέντρο Fever.

Λίγη ώρα αργότερα, η Πάολα ανέβασε στο Instagram ένα story στο οποίο αναφέρει:

Το HerNews της εύχεται περαστικά!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Περιβάλλον: Πελαργοί τρομάζουν απ’ τη φωτιά και πέφτουν

georgegsp

Άδωνις Γεωργιάδης: «Στους εργαζόμενους σε πυρόπληκτες επιχειρήσεις θα χορηγηθεί επίδομα 534 ευρώ για 3 μήνες»

HerNews ka

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέο ντοκιμαντέρ για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο- Ειδικός εξηγεί πως φαινόταν ότι λέει ψέματα

HerNews ka