HerNews.gr
Ελλάδα

Στο «πόδι» η Σύμη: Αγνοείται ο γνωστός παρουσιαστής του BBC Μάικλ Μόσλεϊ

Στο «πόδι» βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Σύμη καθώς αγνοείται ο γνωστός γιατρός Μάικλ Μόσλεϊ γνωστός για την εμφάνισή του σε τηλεοπτικά προγράμματα όπως το This Morning και το The One Show. Παρουσιάζει επίσης το podcast υγείας Just One Thing για το BBC.

Ο Μάικλ Μόσλεϊ ξεκίνησε το μεσημέρι της Τετάρτης 5/6 από την παραλία του Αγίου Νικολάου προκειμένου να γυρίσει στο σπίτι που διέμενε στο Γυαλό, αλλά δεν επέστρεψε. Λίγες ώρες αργότερα, η σύζυγός του κινητοποίησε τις Αρχές. Η εξαφάνισή του έγινε γνωστή στη Βρετανία και τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης της χώρας έκαναν την είδηση γνωστή μέσα από έκτακτες ενημερώσεις.

Ανάρτηση σε τοπική ομάδα στο Facebook επιβεβαίωσε ότι ομάδες έρευνας και διάσωσης από την Αθήνα κατευθύνθηκαν στο νησί, με τις αρχές να επιβεβαιώνουν ότι δεν βρήκαν «κανένα ίχνος» του γιατρού.

Η ανάρτηση, η οποία περιελάμβανε μια φωτογραφία του Μάικλ Μόσλεϊ, πρόσθεσε: «Έχετε δει αυτόν τον άνδρα; Ξεκίνησε να επιστρέψει με τα πόδια από τον Άγιο Νικόλαο περίπου στις 13:30 και δεν κατάφερε να επιστρέψει στο σπίτι του. Οι φίλοι του ανησυχούν καθώς έχουν περάσει 6 ώρες από την τελευταία φορά που τον είδαν. Το όνομά του είναι Δρ Mike Mosley και είναι γνωστό πρόσωπο για πολλούς Βρετανούς».

Οι εκπρόσωποι του, επιβεβαίωσαν επίσης ότι η έρευνα συνεχίζεται, λέγοντας στη Mirror ότι “ανησυχούν πολύ γι ‘αυτόν”.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντίνα Δημογλίδου επιβεβαίωσε επίσης στην Βρετανική ιστοσελίδα ότι οι έρευνες ξεκίνησαν νωρίς σήμερα το πρωί, αλλά δεν έχει βρεθεί ακόμη κάτι αξιοσημείωτο. «Ήταν στην παραλία του Αγ. Νικόλα με ένα άλλο ζευγάρι όταν αποφάσισε να επιστρέψει στο σπίτι του στην περιοχή Πεδί της Σύμης. Ήταν γύρω στις 1.30 το μεσημέρι και ξέχασε το τηλέφωνό του στην παραλία. Οποιαδήποτε προσπάθεια εντοπισμού του δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Ζητήσαμε τώρα από την πυροσβεστική να συνδράμει στην επιχείρηση σε περίπτωση που μπορεί να γλίστρησε, να σκόνταψε, να έπεσε, ακόμα και να τον δάγκωσε φίδι, παραμένοντας κάπου τραυματισμένος. Απλά δεν υπάρχει κανένα ίχνος του. Κανένα απολύτως και αυτό σημαίνει ότι για εμάς τουλάχιστον, κάθε πιθανό σενάριο είναι ανοιχτό και διερευνάται».

Η σύζυγος του, Κλερ Μπέιλι, σήμανε συναγερμό όταν διαπίστωσε πως δεν επέστρεψε έξι ώρες μετά την αναχώρησή του για την πεζοπορία το απόγευμα της Τετάρτης.

Dr Michael Mosley missing after disappearing on holiday walk - Plymouth LiveΟ Μάικλ Μόσλεϊ βρίσκεται στη Σύμη με τη σύζυγό του καθώς ολοκλήρωσαν την κοινή τους περιοδεία “Eat well, sleep better, live longer”. Η περιοδεία, που διέσχισε το Ηνωμένο Βασίλειο, έδειχνε το ζευγάρι “να αποκαλύψει πόσο απλές αλλαγές μπορούν να μεταμορφώσουν τη ζωή σας, ώστε να μπορούμε όλοι να τρώμε καλά, να κοιμόμαστε καλύτερα και να ζούμε περισσότερο”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σάλος από κακοποίση γαϊδουριού στο Κορωπί: Ο ιδιοκτήτης το έδεσε σε δέντρο – Σκληρές εικόνες

HerNews ka

Ειδικό Δικαστήριο: Ομόφωνα ένοχοι οι Νίκος Παππάς και Χρήστος Καλογρίτσας

Her News

Που θα είναι κλειστά αύριο Τετάρτη 8 Ιανουαρίου τα σχολεία στην Αττική

Her News