HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Στράτος Τζώρτζογλου: Τι απάντησε για τις φήμες χωρισμού με την Σοφία Μαριόλα

Ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για τις φήμες που τον ήθελαν να χωρίζει με την Σοφία Μαριόλα, την κατάθλιψη & τις σχέσεις του με την Βάνα Μπάρμπα.

Ο ηθοποιός μίλησε για την ζωή του και για την καριέρα του.

«Ήμουν από φτωχή οικογένεια. Μέναμε σε υπόγεια που οι τοίχοι είχαν υγρασία. Οι τελίτσες νόμιζα ότι ήταν μυγάκια και έπαιζα μαζί τους. Λίγο πριν πεθάνει ο Κάρολος Κουν στο νοσοκομείο μου έλεγε: «δεν πρέπει να σταματήσεις να ζεις το πάθος σου». Όταν έπαιζα στους «Φρουρούς της Αχαΐας» ευτυχώς ήμουν παντρεμένος με την Μαρία Γεωργιάδου και δεν με άφησε να πάρουν τα μυαλά μου «αέρα». Αν κουβαλάς τον «Τζώρτζογλου» στον ρόλο, αυτό πηγαίνει κατευθείαν στον θεατή, βγαίνει μία έπαρση, το έχουν πολλοί ηθοποιοί», είπε αρχικά ο Στράτος Τζώρτζογλου.Και συνέχισε: «Πολλοί ηθοποιοί «πάσχουν» από άκρατο ναρκισσισμό ακόμη κι αν το παίζουν σεμνοί και ντροπαλοί, έχω και εγώ «νοσήσει» από ναρκισσισμό. Έχω περάσει σοβαρή κατάθλιψη και πήρα αγωγή, μπήκα στη «Φάρμα» για να το ξεπεράσω».

Για τις φήμες χωρισμού με την σύζυγό του αλλά και την Βάνα Μπάρμπα τόνισε: «επειδή δεν κάναμε με την Σοφία όλες τις διακοπές του Πάσχα μαζί, έβγαλαν ότι έχουμε χωρίζουμε, είναι τρελό. Ποτέ δεν έχω τσακωθεί με την Βάνα Μπάρμπα στο «Σημάδι του Έρωτα», ήμασταν κολλητοί, γίναμε φίλοι από την πρώτη στιγμή. Δεν χορταίνω να είμαι δίπλα στην Βάνα Μπάρμπα, θα είμαστε τη νέα σεζόν σε μία καινούργια σειρά μαζί. Τον χειμώνα θα ανεβάσω μία παράσταση, έναν μονόλογο «Οι κακοί» του Σαίξπηρ».

H Σοφία Μαριόλα – Τζώρτζογλου μιλά στο HerNews για την γνωριμία με τον Στράτο, τον παραμυθένιο γάμο και το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λάκης Γαβαλάς: «Μου έγινε πρόταση για το Survivor με πάνω από 10.000 ευρώ την εβδομάδα»

HerNews ka

Eurovision 2024: Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίνας Σάττι μετά την 11η θέση

HerNews ka

Άκης Πετρετζίκης:«Είναι δύσκολη πίστα το δεύτερο παιδί, την έχουμε “ακούσει” λίγο»

Her News