HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Street Market by ARTistes: Μιά συνάντηση Τέχνης & Γεύσης

Από την Πέμπτη 30 Μαϊου έως και την Κυριακή 2 Ιουνίου μπορείτε να επισκεφτείτε το Street market by ARTistes, για ένα δημιουργικό περίπατο, στον ανθισμένο προαύλιο του Ζαππείου και μάλιστα να πάρετε μέρος στις παράλληλες εκδηλώσεις:

Την Παρασκευή 31 Μαΐου έχουμε ΠΛΕΚΤΙΚΗ στις 11:00

Μαθαίνουμε να φτιάχνουμε bebe σκουφάκια με τη βοήθεια της Γιούλης, από τον σύλλογο Ευ ζην Φιλοτεχνείν.

Στις 17:00 σεμινάριο Δημιουργικότητας & Επικοινωνίας 

Πως να κλέψεις τις εντυπώσεις στο πρώτο λεπτό, από την Life Skills Specialist Εύη Ξυραφά.

Το Σάββατο τη 1 Ιουνίου εκεί γύρω στις 11:00 η Make up Artist Μαρία Βεσκούκη μας δίνει συμβουλές για ένα ξεχωριστό ΜΑΚΙΓΙΑΖ.

Στις 16:00 η Γιούλη, έρχεται πάλι να μας δείξει  πως να φτιάξουμε ένα πλεκτό πορτοφολάκι.

Το Σάββατο μας κλείνει με κέφι και χαρά καθώς θα ειναι Full in Love με το πιο αγαπημένο δίδυμο του Love Radio. Ο Δημήτρης Ψεματίκας και η Ιωάννα Τσέλιγκα, δίνουν ραντεβού στο Ζάππειο στις 18:00 για ένα αξέχαστο μουσικό 2ώρο που θα μας ταΑυτή τη βδομάδα το Street Market by ARTistes επιστρέφει, χορεύοντας στους ρυθμούς του καλοκαιριού σ’ ένα 4ήμερο φεστιβάλ Τέχνης και Γεύσης!

 Πιο ανανεωμένο, πιο εμπνευσμένο και πιο δημιουργικό από ποτέ.. σας δίνει ραντεβού στον πιο δροσερό και όμορφο κήπο της Αθήνας, στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου, το street Market by ARTistes δημιουργεί μια αγορά γεμάτη εκπλήξεις και καινοτόμες ιδέες!

Με 80 και πλέον επιχειρήσεις ο κήπος του Ζαππείου στολίζεται με χειροποίητες δημιουργίες κατασκευασμένες με φαντασία και πρωτοτυπία!

Ρούχα κοσμήματα, αρωματικά κεριά, διακοσμητικά είδη, προϊόντα περιποίησης ακόμα και αξεσουάρ για τους μικρους τετράποδους φίλους μας είναι μερικά από τα προϊόντα που θα πρωταγωνιστήσουν στο φεστιβάλ, καθώς μοναδικές, παραδοσιακές γεύσεις από παραγωγούς τροφίμων και εμπόρους, όπως βότανα, όσπρια, ξηροί καρποί, ζυμαρικά , μελισσοκομικά και πολλές άλλες λιχουδιές, που σίγουρα θα σας παρασύρουν σε έναν ατελείωτο χορό γεύσεων.

Το Κυριακάτικο πρωινό το αφιερώνουμε στα μικρά διαμαντάκια καθώς η Γιούλη και η Σουσάνα από το σύλλογο Ευ ζην Φιλοτεχνείν  στις 11:00 ετοιμάζουν παιδικό εργαστήρι με πολλές εκπλήξεις!

Παράλληλα γύρω στις 11:30 Χορεύουμε Zumba με τα κορίτσια του συλλόγου Ευ ΖΗΝ ΦΙΛΟΤΕΧΝΕΙΝ και την δασκάλα τους Μαρία Μυρωνάκη – official zumba instructor.

Την πινελιά του θα βάλει στη 13:00 ο καταξιωμένος ζωγράφος Δημήτρης Παρδάκης που θα μας δείξει τα μυστικά της τεχνικής Abstruct.

Από την Πέμπτη 30 Μαΐου έως και Κυριακή 2 Ιουνίου ραντεβού, λοιπόν, στον κήπο του Ζαππείου για να ανακαλύψουμε μαζί τον κόσμο της τέχνης και της γαστρονομίας!

Είσοδος ελεύθερη   Ι    Ωράριο : 10.00 – 22.00  Ι   Δωρεάν Parking

Είσοδος αυτοκινήτων από Λ. Βασιλίσσης Αμαλίας 33.

   Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Netflix: Ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας για το «Squid Game: The Challenge» – Δείτε το Teaser

HerNews ka

Ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης στη συναυλία κατά της φτώχειας

Her News

Knives Out 2 :Αποκλειστικό από τα γυρίσματα της ταινίας! 

Her News b