HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Survivor 2024: Ο Ντάνιελ Νούρκα είναι ο μεγάλος νικητής που κέρδισε τα 100.000 ευρώ

Το Survivor 2024 έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Τετάρτης 26/6 με τον Ντάνιελ Νούρκα να είναι ο μεγάλος νικητής.

Ο τελικός του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ μεταδόθηκε όπως κάθε χρόνο ζωντανά από το Γαλάτσι, όπου εκεί βρέθηκε πλήθος κόσμου για να παρακολουθήσει ζωντανά την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

Η Κατερίνα Δαλάκα, ο Φάνης Μπολέτσης και ο Ντάνιελ Νούρκα ήταν οι τρεις καλύτεροι του φετινού Survivor, μετά τον Γιώργο Γκιουλέκα να τερματίζει στην 4η θέση κερδίζοντας ένα πολυτελές αυτοκίνητο.

Μάλιστα φέτος ήταν η πρώτη φορά όπου οι φιναλίστ αγωνίστηκαν ζωντανά μπροστά στο κοινό, καθώς δεν υπήρχε ψηφοφορία όπως συνηθίζεται σε κάθε τελικό του Survivor.

Συγγενείς, φίλοι αλλά και παλιοί παίκτες, έδωσαν το παρών στο Γαλάτσι για να στηρίξουν τους αγαπημένους τους.  

O Ντάνιελ πανηγύρισε αγκαλιά με τον καλό του φίλο Φάνη, ο οποίος έφτασε μέχρι τη δεύτερη θέση στον τελικό. Η τρίτη φιναλίστ του μεγάλου τελικού, Κατερίνα Δαλάκα, βγήκε εκτός μάχης λίγο νωρίτερα, αφήνοντας στον Ντάνιελ και στον Φάνη την τελική αναμέτρηση.

Ποιος είναι όμως ο 27χρονος Ντάνιελ Νούρκα; 

Kατάγεται από το Μαρίνζ στο Φιέρι της Αλβανίας και μετακόμισε στην Ελλάδα με την οικογένεια του όταν ήταν μόλις 5,5 ετών.

Μεγάλωσε στο Κιάτο Κορινθίας και μόλις τελείωσε το σχολείο μετακόμισε στην Αθήνα προκειμένου να σπουδάσει Τεχνικός Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών. Η πρώτη του επαφή με τον αθλητισμό έγινε παίζοντας ερασιτεχνικά ποδόσφαιρο και παρά τη μεγάλη του αγάπη για το άθλημα, τελικά τον κέρδισε η Υποκριτική!

Στα 21 του χρόνια αποφάσισε να πάει σε δραματική σχολή και έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο σε επιτυχημένη σειρά. Ακολούθησαν και άλλες τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες. Παράλληλα, ασχολείται με το modelling το οποίο προέκυψε τυχαία στη ζωή του.

Όπως δηλώνει ο ίδιος, για τον ίδιο μεγαλύτεροι Survivors είναι οι γονείς του, οι οποίοι αποτελούν πηγή έμπνευσης για τον ίδιο και τους οποίους θυμάται «μια ζωή να είναι κουρασμένοι από τη δουλειά». Από μικρός ήταν αρκετά ανήσυχος, ζητώντας να καταπιάνεται με δημιουργικά πράγματα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χριστίνα Παππά & Άννα Μπεζάν: Πεθερά και νύφη μιλάνε για τη σχέση τους – «Είναι η πιο νέα και πιο σέξι γιαγιά της Ελλάδος»

HerNews ka

Μαριαλένα Ρουμελιώτη για Σάκη Κατσούλη: «Θέλουμε περισσότερο να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας παρά να παντρευτούμε»

HerNews ka

Γιάννης Ζουγανέλης: «Με ενοχλεί ο τρόπος που ασχολούνται με τη ζωή της Ελεωνόρας»

HerNews ka