HerNews.gr
Διεθνή

Συγκινεί η Olivia Munn: Κατέγραψε τη μάχη της με τον καρκίνο για τον γιό της σε περίπτωση που «δεν τα κατάφερνε»

Η Olivia Munn ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό για τον γιο της, Malcolm, σε περίπτωση που δεν επιζούσε από την τρομακτική μάχη με τον καρκίνο.

«Αν δεν τα κατάφερνα, ήθελα ο γιος μου, όταν μεγάλωσε, να ξέρει ότι πάλεψα για να είμαι εδώ, ότι έκανα το καλύτερό», παραδέχτηκε η ηθοποιός στο «Good Morning America» την Πέμπτη.

«Θέλεις οι άνθρωποι στη ζωή σου που ίσως δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή, να ξέρουν ότι έκανες ό,τι μπορούσες για να είσαι εδώ».

Η Oliva Munn στο νοσοκομείο.Η σταρ του «The Newsroom» διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τον Απρίλιο του 2023.

Ένα μήνα αργότερα, υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή και ακολούθησαν άλλες τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις, συμπεριλαμβανομένης της υστερεκτομής και των ορμονικών θεραπειών που οδήγησαν σε εμμηνόπαυση που προκλήθηκε από ιατρική άποψη.

Η Olivia Munn αποκάλυψε δημόσια τα νέα της για την υγεία της νωρίτερα φέτος σε μια συναισθηματική ανάρτηση που κοινοποιήθηκε μέσω Instagram.

Η Olivia Munn και ο γιος της.

Oliva Munn, John Mulaney και ο γιος τους.«Από το να νιώθω εντελώς καλά τη μια μέρα, την επόμενη ξύπνησα στο κρεβάτι του νοσοκομείου μετά από μια χειρουργική επέμβαση 10 ωρών», έγραψε εκείνη την εποχή.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο “GMA”, εξήγησε επίσης ότι η πρώτη της σκέψη όταν της είπαν τη διάγνωση του καρκίνου ήταν ο γιος της.

«Μόλις σκέφτηκα το μωρό μου», μοιράστηκε. «Καρκίνος, αυτή είναι η λέξη που δεν θέλεις να ακούσεις… ο καρκίνος καταρρίπτει πολλούς ανθρώπους».

Ολίβια Μουν.Πριν ξεκινήσει τη θεραπεία, η Munn πάγωσε τα ωάρια της με την ελπίδα να κάνει ακόμα περισσότερα παιδιά μια μέρα.

«Ο John κι εγώ μιλήσαμε πολύ για αυτό», αποκάλυψε. «Συνειδητοποιήσαμε ότι δεν τελειώσαμε με την ανάπτυξη της οικογένειάς μας».

Η Olivia Munn έψαχνε να ανακτήσει μόνο ένα υγιές έμβρυο, αλλά κατέληξε σε δύο, κάτι που έκανε τόσο την ίδια όσο και τον κωμικό, 41, να ξεσπάσουν σε κλάματα χαράς.

Olivia Munn: Αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε ολική αφαίρεση μήτρας – «Η καλύτερη απόφαση»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κίνα: Αρκούδες ή άνθρωποι με στολή σε ζωολογικό κήπο; – Όλο το ρεπορτάζ

HerNews ka

Η «Πλατινένια πουτίγκα» της Βασίλισσας Ελισάβετ – 5.000 πουτίγκες στον διαγωνισμό του παλατιού

Her News

Adele: «Έκανα ψυχοθεραπεία 5 φορές τη μέρα μετά το διαζύγιο»

HerNewskl