HerNews.gr
Διεθνή

Συνελήφθη ο Justin Timberlake: Ποιος ήταν ο λόγος;

Ο Justin Timberlake συνελήφθη επειδή οδηγούσε μεθυσμένος το βράδυ της Δευτέρας 17/6 στο Σαγκ Χάρμπορ της Νέας Υόρκης.

Ο τραγουδιστής παραμένει υπό κράτηση και αναμένεται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο σήμερα Τρίτη 18/6.

Οι λεπτομέρειες της σύλληψης του Timberlake δεν ήταν άμεσα διαθέσιμες, αλλά εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε στην εφημερίδα Long Island ότι οι συγκεκριμένες κατηγορίες θα ανακοινωθούν αργότερα την Τρίτη.

 

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, ο Justin Timberlake είχε πάει να συναντήσει κάποιους φίλους του σε ένα ξενοδοχείο για φαγητό και αναχώρησε στις 12:30 τα ξημερώματα με το αυτοκίνητό του.

Ο τραγουδιστής βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη μέση της παγκόσμιας περιοδείας του Forget Tomorrow για την υποστήριξη του έκτου στούντιο άλμπουμ του, “Everything I Thought It Was”, το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάρτιο.

Τελευταία φορά εμφανίστηκς το Σάββατο στο Kaseya Centre στο Μαϊάμι και έχει προγραμματισμένες δύο συναυλίες για την Παρασκευή και το Σάββατο στο United Center στο Σικάγο, ακολουθούμενες από back-to-back συναυλίες την επόμενη Τρίτη και Τετάρτη στο Madison Square Garden στη Νέα Υόρκη.

Δεν είναι σαφές εάν ο Timberlake θα χρειαστεί να αναβάλει κάποια από τις ημερομηνίες της περιοδείας του μετά τη σύλληψή του.Justin TimberlakeΟ τραγουδιστής δεν έχει μιλήσει για το περιστατικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου ανάρτησε την τελευταία φορά την Κυριακή προς τιμήν της Ημέρας του Πατέρα.

«Τα 2 μεγαλύτερα δώρα μου. Μαθαίνω περισσότερα για τον εαυτό μου καθημερινά μόνο και μόνο επειδή επιλέξατε και οι δύο για να γίνω ο μπαμπάς σας», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών με τους δύο γιους του.

«Θα είμαι πάντα εκεί για εσάς, στα άσχημα και στα όμορφα για να σας σηκώσω και να σας δείξω πόσο ψηλά μπορείτε να φτάσετε αυτή τη ζωή και να σας σηκώσω όταν πέσετε. Και, φυσικά, να σας πλημμυρίζω με αβάσταχτα αστεία του μπαμπά σε όλη τη διαδρομή. Σας αγαπώ τόσο πολύ. Σας ευχαριστώ που μου δώσατε τον μεγαλύτερο σκοπό μου».

Ο Timberlake μοιράζεται τα παιδιά με τη σύζυγό του, Jessica Biel, την οποία παντρεύτηκε το 2012.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kristen Stewart- Oscars 2022: Η τολμήρη κίνηση με τη σύντροφό της στο κόκκινο χαλί

HerNewskl

Μακρόν – Λεπέν: «Κούρσα» για δύο η γαλλική προεδρία – Ποιοι θα κρίνουν το αποτέλεσμα

Her News b

Christina Applegate: Αποκάλυψε ότι η κόρη της διαγνώστηκε με σπάνιο σύνδρομο

HerNews ka