HerNews.gr
Διεθνή

Συνελήφθη ο Τράβις Σκοτ – Προκάλεσε αναστάτωση λόγω μέθης

Ο Τράβις Σκοτ ​​συνελήφθη με την κατηγορία μέθης και της καταπάτησης ιδιοκτησίας στο Μαϊάμι το πρωί της Πέμπτης, σύμφωνα με αρχεία που εξασφάλισε το Page Six.

Ο ράπερ συνελήφθη από αστυνομικούς στη μαρίνα του Μαϊάμι Μπιτς νωρίς το πρωί της Πέμπτης και κρατήθηκε στη φυλακή της κομητείας για παράβαση και άτακτη συμπεριφορά λόγω μέθης. 

Το τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο WSVN ανέφερε ότι ο Τράβις Σκοτ βρισκόταν σε ένα ναυλωμένο σκάφος στη μαρίνα του Miami Beach όταν ο ιδιοκτήτης του κάλεσε την αστυνομία και ζήτησε να φύγει τα ξημερώματα.

«Ήταν μεθυσμένος, προκαλώντας αναστάτωση και ζήτησε να φύγει πολλές φορές», είπε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας στον τηλεοπτικό σταθμό.

Η αστυνομία είπε επίσης ότι ο Σκοτ ​​«εξοργίστηκε, ούρλιαζε βωμολοχίες, έφυγε και επέστρεψε για να ενοχλήσει περισσότερους».

Ο 33χρονος έχει καταθέσει εγγύηση 650 δολαρίων και αναμένεται να αποφυλακιστεί αργότερα μέσα στη μέρα. Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες της σύλληψής του.

Δεν είναι η πρώτη του σύγκρουση με το νόμο… Ο Τράβις αντιμετωπίζει πολιτική μήνυση αφού 10 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Astroworld του 2021 που άφησε πολλούς νεκρούς. Η αστυνομία του Χιούστον ξεκίνησε έρευνα για την τραγωδία, αλλά ο Τράβις δεν κατηγορήθηκε ποτέ ποινικά.

Ο μουσικός είπε στο GQ ότι σκέφτεται την καταστροφή «διαρκώς» και έχει «δύσκολες στιγμές» τα δύο χρόνια από τότε που δούλευε στο άλμπουμ επιστροφής Utopia.

Όσοι σκοτώθηκαν, ηλικίας από 9 έως 27 ετών, πέθαναν από ασφυξία από συμπίεση, την οποία ένας ειδικός παρομοίασε με συντριβή από αυτοκίνητο.

Η σταρ έχει δύο παιδιά με την Κάιλι Τζένερ, αν και δεν είναι πια μαζί: την Στόρμι, 6 ετών, και τον Άιρ, 2 ετών.

Η σύλληψή του έρχεται μόλις οκτώ ημέρες πριν ξεκινήσει την ευρωπαϊκή του περιοδεία, Circus Maximus, στην Ολλανδία την επόμενη Παρασκευή.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Τράβις Σκοτ συμμετείχε σε μια αψιμαχία με τον προηγούμενο πρώην Κάιλι Τζένερ, Τάιγκα στις Κάννες. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασιλιάς Κάρολος Γ’: Έβαλε αγγελία για δυο κηπουρούς για το Μπάκιγχαμ και για το Κάστρο του Ουίνδσορ

HerNews ka

Bianca Censori: Αντιγράφει την Kim Kardashian με λευκό φόρεμα και..έντονο ντεκολτέ

HerNews ka

Rihanna: Αισθάνεται «ολοκληρωμένη» με τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της

HerNews ka