Η Εύη Κατσιώνη μοιράζεται μαζί μας μια ακόμα υπέροχη συνταγή της! Τραγανό κουνουπίδι τηγανητό με φέτα και δυόσμο, γευστικό όσο δε φαντάζεσαι.
Υλικά:
1 μικρό κουνουπίδι
4-5 αβγά
200γρ φέτα
50γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Μπόλικο Πιπέρι
Λίγο γο αλάτι (ανάλογα με την φέτα)
Δυόσμο χοντροκομμένο
Εκτέλεση συνταγής:
Κόβουμε το κουνουπίδι σε φουντάκια. Το βράζουμε σε αλατισμένο νερό χωρίς να μαλακώσει τελείως, να είναι λίγο τραγανό. Το στραγγίζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει λίγο. Εν τω μεταξύ χτυπάμε σε ένα μπολ τα αβγά προσθέτουμε το αλεύρι και το πιπέρι και αν χρειάζεται αλάτι.
Σπάμε μέσα την φέτα σε μικρά κομμάτια και τον δυόσμο.
Το αποτέλεσμα πρέπει να είναι πιο πηχτό από την ομελέτα και ρίχνουμε μέσα τα κομμάτια από το κουνουπίδι λίγα κάθε φορά και το ανακατεύουμε να καλυφθούν από το μίγμα των αβγών.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και με ένα κουτάλι ρίχνουμε μέσα τα κομμάτια του κουνουπιδιού. Τα τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά να ροδίσει από όλες τις πλευρές.
Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο δυόσμο και μαγιονέζα με λεμόνι.
Καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές στο:
YouTube / Instagram Cooking Stories
& Instagram: o_cafenes_tou_giorgi