HerNews.gr
DECORNEWS

Τα 4 χρώματα που προσδίδουν θετική ενέργεια σε ένα υπνοδωμάτιο

Το περιβάλλον του υπνοδωματίου παίζει ουσιαστικό ρόλο στον καλό βραδινό ύπνο. Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι είναι κάπου όπου αισθάνεστε άνεση, ασφάλεια και ξεκούραστα, επομένως η επιλογή του σωστού συνδυασμού χρωμάτων είναι επιτακτική για να δώσετε τον τόνο για το απόλυτο καταφύγιό σας. Το χρώμα έχει μια βαθιά επίδραση στο πώς νιώθουμε προσωπικά και με ορισμένα χρώματα να συνδέονται με τις διαθέσεις και τις αναμνήσεις. Αντί να ακολουθείτε τις τάσεις, είναι σημαντικό να επιλέγετε ιδέες για χρώματα κρεβατοκάμαρας που να σας μιλάνε ως άτομο.

Ξεκινήστε εστιάζοντας στους χώρους που αγαπάτε, σε αυτό που σας ελκύει και στη διάθεση που σας παρουσιάζει. Έτσι, αν θέλετε να δημιουργήσετε έναν χώρο που να αισθάνεται θετικός και ανεβαστικός, τι πρέπει να επιλέξετε; Διαβάστε παρακάτω τα 4 χρώματα που προσδίδουν θετική αύρα στον χώρο.

1. Πράσινοένα πράσινο υπνοδωμάτιο με σκούρο πράσινο πάπλωμαΤο χρώμα της ζωής, το πράσινο είναι ένα αναμφίβολα θετικό χρώμα για τη σύνδεσή του με τον φυσικό κόσμο. Ποικίλει από την ηρεμία και την ελαφρότητα ενός φασκόμηλου πράσινου, μέχρι το βάθος ενός σκούρου πράσινου και αυτό είναι ένα αρκετά ασφαλές στοίχημα για ένα καταπραϋντικό αποτέλεσμα που αποπνέει συγκρατημένη κομψότητα. Μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη μείωση του άγχους και να προωθήσουν μια αίσθηση ηρεμίας. Και αν ψάχνετε για χρώματα που ταιριάζουν με το πράσινο που έχουν εξίσου θετική αίσθηση, το πράσινο και το μπεζ είναι υπέροχες γήινες αποχρώσεις που φέρνουν την ύπαιθρο στον εσωτερικό χώρο. Και τα δύο προάγουν τη χαλάρωση και την ηρεμία. Τι περισσότερο θα μπορούσατε να θέλετε;

2. Μπλεένα μπλε υπνοδωμάτιο με μπλε τοίχουςΟι απαλές αποχρώσεις του μπλε μας θυμίζουν συχνά φρέσκες, αέρινες παράκτιες χρωματικές παλέτες. Είναι ένα χρώμα το οποίο είναι γνωστό ότι έχει ηρεμιστική επίδραση στον εγκέφαλο και μειώνει τον καρδιακό ρυθμό και την αρτηριακή πίεση.

3. Ουδέτεροι τόνοιΈνα ουδέτερο υπνοδωμάτιο με ενσωματωμένη διακοσμητική αποθήκη τοίχου και φωτιστικά τοίχουΤο θετικό με τους ουδέτερους μπεζ τόνους είναι ότι είναι εντελώς διαχρονικοί και απίστευτα ευέλικτοι. Συνολικά, ένας υπέροχος καμβάς για να βασιστείτε όταν διαμορφώνετε ένα υπνοδωμάτιο. Μπορείτε επίσης να επεκτείνετε το χρώμα από τους τοίχους μέχρι το ταβάνι. Αυτή η απρόσκοπτη εμφάνιση ενισχύει την αίσθηση του χώρου, κάτι που είναι εξαιρετικό για τα μικρότερα υπνοδωμάτια. Επιλέξτε μια πιο ανοιχτή απόχρωση για να το διατηρείτε ανοιχτό και ευάερο.

4. Παστελ

Ένα ροζ υπνοδωμάτιο στη σοφίτα με θολωτή οροφή και δύο φεγγίτες που στεγάζουν ένα κρεβάτι με ριγέ κεφαλάρι και κλινοσκεπάσματα με λουλούδιαΕκτός από τα πράσινα, τα μπλε και τα ουδέτερα, η διακόσμηση με παστέλ όπως η λεβάντα, το κίτρινο βουτύρου, το ροζ ρουζ, το ροδακινί και το γαλαζοπράσινο μπορεί να προκαλέσει αισθήματα άνεσης και ζεστασιάς που είναι μια άλλη θετική επιλογή για την κρεβατοκάμαρα. Μπορεί να αισθάνεστε ότι αυτό είναι περισσότερο το στυλ σας, αν αρχικά σκεφτόσασταν ένα φωτεινό χρώμα – αν το τονώσετε σε παστέλ, θα προσφέρετε αυτήν την ενέργεια που αναζητάτε με διακριτικότητα.

Προσδιορίζοντας τα προσωπικά σας συναισθήματα προς τις χρωματικές συσχετίσεις, εξερευνήστε τι σας κάνει να νιώθετε παρηγοριά και ηρεμία, σύντομα θα επιλέξετε τα σωστά χρώματα για την κρεβατοκάμαρά σας. Δημιουργήστε έναν χώρο που σας βοηθά να χαλαρώσετε, να επαναφορτιστείτε και να κοιμηθείτε καλά. Φανταστείτε να ξυπνάτε κάθε πρωί νιώθοντας ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι, έτοιμοι να αδράξετε τη μέρα — αυτή είναι η δύναμη ενός καλοσχεδιασμένου υπνοδωματίου. 

Ποια χρώματα συνδυάζονται με έναν navy καναπέ;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μικροσκοπικό σπίτι χαρίζει απλόχερα στυλ και εργονομία

Her News b

Σπίτι: Πως θα το κάνεις να μοσχοβολάει!

Her News

Τραπεζάκι σαλονιού: Τα λάθη που πρέπει να αποφεύγουμε

HerNews ka