HerNews.gr
DECORNEWS

Τα 4 καλύτερα αρώματα σπιτιού για το καλοκαίρι που θα αλλάξουν την ατμόσφαιρα κάθε χώρου

Καθώς περνάμε στο καλοκαίρι, το άρωμα του σπιτιού είναι η σπινθηροβόλος τελευταία πινελιά που θα συνδυάσει τέλεια την ατμόσφαιρα του χώρου σας. Οι μυρωδιές – είτε είναι σπρέι δωματίου, κεριά ή ποτ πουρί- αποτελούν μια απολαυστική προσθήκη στον χώρο διαβίωσής σας και μπορούν να κάνουν τη διαφορά όταν πρόκειται να φτιάξετε την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας. Τα προσωπικά αρώματα είναι εμβληματικά με τον δικό τους τρόπο, οπότε γιατί οι οικιακές μυρωδιές να μην έχουν το ίδιο κύρος;

Ένα άρωμα σπιτιού μπορεί να κάνει μια εκπληκτική πρώτη εντύπωση, αλλά λειτουργεί καλύτερα όταν επιλέγετε ένα άρωμα που συμπληρώνει την εποχή έξω για να δημιουργήσει τη σωστή ατμόσφαιρα. Διαβάστε πως να κάνετε το σπίτι σας να μυρίζει εκπληκτικά εν καιρώ καλοκαιριού.

1. Εσπεριδοειδή 

Μια στάμπα εσπεριδοειδών διαγραμμίζει ένα μπαρ στο σπίτι σε ένα κατά τα άλλα ουδέτερο δωμάτιοΜπορεί να θεωρείτε ότι τα αρώματα εσπεριδοειδών είναι μια επιλογή αειθαλούς αρώματος και έχετε απόλυτο δίκιο. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι ταιριάζουν καλύτερα για το καλοκαίρι λόγω των ελαφριών, αναζωογονητικών αρωμάτων που αναζωογονούν το σπίτι σας. Τα εσπεριδοειδή είναι σίγουρα μια κορυφαία επιλογή για το καλοκαίρι. Για να προκαλέσετε την αίσθηση του καλοκαιριού και να δημιουργήσετε ένα αναζωογονητικό άρωμα, δοκιμάστε να αναμείξετε αιθέρια έλαια περγαμόντο, κέδρου και γλυκού πορτοκαλιού στον διαχύτη σας. Ή δοκιμάστε ένα μείγμα από γκρέιπφρουτ και λεμόνι για ένα ζωηρό άρωμα

2. Φρουτώδη αρώματαΚοντινό πλάνο ξύλινης τραπεζαρίας με ανοιχτό πόδι στον τοίχο με πράσινο πάνελΌταν σκεφτόμαστε το καλοκαίρι, αμέσως μας έρχονται στο μυαλό τα ζουμερά καλοκαιρινά φρούτα και τις δελεαστικές μυρωδιές που φέρνουν μαζί τους. Όλοι έχουμε αγαπημένα φρούτα που ανυπομονούμε να φάμε καθώς πλησιάζουν οι ζεστοί μήνες και αν δεν έχετε ήδη, ίσως είναι καιρός να βρείτε το τέλειο γλυκό άρωμα που σερβίρει όλα αυτά τα ίδια αρώματα. Ποιος ήξερε ότι το μόνο που χρειαζόσουν πραγματικά για να μυρίζει «καλοκαίρι» το σπίτι σου ήταν λίγο φρουτώδες άρωμα; 

Τίποτα δεν σηματοδοτεί περισσότερο το καλοκαίρι από το άρωμα καρπουζιού. Πειραματιστείτε επίσης με αρώματα τροπικών φρούτων για να κάνετε το σπίτι σας να μυρίζει σαν μανάβικο με φρέσκα φρούτα κάθε φορά που μπαίνετε στο σπίτι σας.

3. Νότες με μπαχαρικάδύο αρωματικά κεριά σε ενωμένες πέτρινες γλάστρεςΜπορεί να νομίζετε ότι ταιριάζουν περισσότερο ως φθινοπωρινές μυρωδιές, αλλά τα πικάντικα αρώματα είναι ένα άλλο άρωμα που μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ότι περνάτε μέσα από ένα μαγευτικό παζάρι μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την εισπνοή. Αυτά τα λαμπερά αρώματα σπιτιού λειτουργούν όμορφα το καλοκαίρι καθώς διαχέονται μέσα στο σπίτι σας, εμποτίζοντας σε κάθε χώρο μια οργανική φρεσκάδα. Ένα από τα πιο δημοφιλή αρώματα για τα πιο άνετα σπίτια είναι το κάρδαμο, η κανέλα και το τζίντζερ. Τα πικάντικα αρώματα έχουν μια έμφυτη ικανότητα να ανεβάζουν τη διάθεση σε κάθε δωμάτιο.

4. «Καθαρά» αρώματα

Καλύτερος διαχύτης αιθέριων ελαίων: The White Company Electronic Diffuser στο σαλόνιΚλασικά και διαχρονικά, καθαρά αρώματα θα είναι πάντα το «it» άρωμα του καλοκαιριού. Τα κομψά καθαρά αρώματα όπως το φασκόμηλο και ο ευκάλυπτος είναι ιδανικά για το καλοκαίρι, αλλά μπορείτε επίσης να φέρετε την παραλία στο σπίτι με αρώματα ωκεανού γνωστά για τις ηρεμιστικές τους ιδιότητες. Τα καθαρά αρώματα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φέρετε έναν χαλαρωτικό αέρα στον προσωπικό σας χώρο. Δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για να χαλαρώσετε και δίνουν στο σπίτι σας αυτό το άρωμα που μοιάζει με σπα που σας μεταφέρει σε μια γαλήνια κατάσταση. 

Η εύρεση ενός αρώματος που ταιριάζει στο σπίτι σας μπορεί να είναι μια ελαφρώς δύσκολη δουλειά. Αλλά τώρα που γνωρίζετε τα πιο δημοφιλή αρώματα της σεζόν, πιστεύουμε ότι θα είναι λίγο πιο εύκολο να βρείτε το χαρακτηριστικό άρωμα του σπιτιού σας.

Τα 4 χρώματα που προσδίδουν θετική ενέργεια σε ένα υπνοδωμάτιο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τραπεζαρία: 3 τρόποι για να φτιάξετε το στιλ της αυτό το φθινόπωρο

Her News

Μουσείο Μπενάκη και Dior: Η μεγάλη συνεργασία

Her News

Αγόρασες αφρό ξυρίσματος & δεν είναι καλός; Δες πως αλλιώς μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις

HerNews ka